Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Gâlcă, revenire de senzaţie în Liga 1? Antrenorul, dornic să se lupte la titlu: ”S-a scris de interesul lor”

Costel Gâlcă, revenire de senzaţie în Liga 1? Antrenorul, dornic să se lupte la titlu: ”S-a scris de interesul lor”

Superliga

Comentarii

Liber de contract de mai bine de jumătate de an, după despărţirea de Al Hazem, Costel Gâlcă (50 de ani) ia serios în calcul o revenire în Liga 1. Singurele condiţii ale antrenorului ar fi să semneze cu o echipă cu un proiect ambiţios, care să se lupte la titlu.

Costel Gâlcă este ultimul antrenor care a câştigat titlul alături de FCSB, în unicul sezon petrecut pe banca tehnică a actualei vicecampioane din Liga 1.

Dezamăgit de condiţiile în care a trebuit să lucreze la club, în special de intervenţiile patronului, tehnicianul de 50 de ani nu a mai antrenat de atunci în România.

Însă, după aventuri la Espanyol (Spania), Al Taawoun FC (Arabia Saudită), Al Fayha (Arabia Saudită), Vejle (Danemarca) şi Al Hazem (Arabia Saudită), Gâlcă s-a decis că ar fi ”dispus” să revină în Liga 1.

Dornic să se lupte la titlu, fostul campion al României a recunoscut că ar semna cu una dintre echipele din Superligă care îşi propune un proiect serios, de lungă durată.

Întrebat despre presupusul interes al lui FC Argeş, care l-ar dori în locul lui Andrei Prepeliţă, Gâlcă a dezvăluit că nu s-ar duce la Piteşti, punctând că nici la echipa naţională.

Costel Gâlcă, revenire de senzaţie în Liga 1?

Aş fi dispus să vin în prima ligă din România. Îmi doresc să antrenez, dar vreau să merg la o echipă care are ambiţia de a creşte, de a câştiga titlul.

Este important acest aspect. Am mai avut discuţii, nu din România, dar n-am ajuns la un acord. (n.r. s-a scris de interesul lui FC Argeş) FC Argeş este cam delicat pentru mine.

Am o relaţie bună cu Andrei şi nu m-aş duce acolo. Oamenii sunt cam exigenţi, în general, în România.

A avut un sezon foarte bun, cunoaşte clubul, e piteştean şi cred că trebuie păstrat în continuare. A făcut ceva pentru FC Argeş şi cred că poate duce echipa în play-off, din nou.

Eu aş prefera să am continuitate şi siguranţa de a progresa, precum şi cea materială, bineînţeles, pentru că este foarte importantă. Altfel, n-aş putea aduce jucători pentru a forma o echipă competitivă.

Nu mă gândesc la echipa naţională, este complicat. Indiferent cine vine, are nevoie de timp îndelungat”, a declarat Costel Gâlcă, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: costel gâlcă 

viewscnt
Articole similare