Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce pierdere ar fi! Marius Măldărăşanu, ofertat de o altă echipă din România: ”M-a sunat cineva, îmi plac proiectele”

Ce pierdere ar fi! Marius Măldărăşanu, ofertat de o altă echipă din România: ”M-a sunat cineva, îmi plac proiectele”

Hermannstadt​

Comentarii

După 11 etape din Liga 1, singura echipă rămasă neînvinsă este revelaţia acestui debut de sezon, nou-promovata Hermannstadt. În ciuda problemelor financiare de la club, sibienii se află în prezent pe locul trei, cu 22 de puncte, la două lungimi de Farul şi Rapid, care au jucat un meci în plus faţă de echipa pregătită de Marius Măldărăşanu (47 de ani).

Deşi era printre favoritele la retrogradare înaintea acestui start de sezon, Hermannstadt încă este neînvinsă după 11 etape, din care a disputat 10, având o restanţă cu CFR Cluj.

Echipa pregătită de Marius Măldărăşanu a fost până acum marea revelaţie a acestei stagiuni şi se află pe podium, la două puncte de Farul şi Rapid.

În ciuda problemelor financiare de la club, jucătorii sibieni au dat dovadă de profesionalism meci de meci, iar prestaţiile echipei au atras atenţia altor formaţii din campionatul intern.

Marius Măldărăşanu a dezvăluit că, după victoria cu FC Argeş, din a noua rundă a Superligii, a fost contactat de o altă echipă din România.

Conducerea respectivei formaţii a încercat să îl ”fure” de la Sibiu, dar antrenorul a refuzat, întrucât s-a înhămat la un proiect să plănuieşte să ducă pe acesta la capăt.

Măldărăşanu nu a dezvăluit numele echipei, ci doar a dezvăluit că era mai aproape de Ploieşti decât este Sibiul, şi a punctat că există totuşi posibilitatea să plece de la Hermannstadt în lunile următoare.

Marius Măldărăşanu, ofertat de o altă echipă din România

Am fost sunat după meciul de la Piteşti. Mi-a dat cineva mesaj dacă mă poate suna, m-a sunat şi m-a întrebat «Dacă există 1% şansă să te luăm, vreau să ştiu dacă poţi veni».

Am zis că nu. Dacă se vor alinia astrele vreodată o voi face, nu-i problemă. La momentul ăsta nu mă gândesc să plec, vedem ce va fi la iarnă. Vreau ca lumea să mă perceapă că sunt un om serios în primul rând.

Îmi plac proiectele. În momentul în care am venit la Sibiu în vara sezonului trecut şi s-a pus accentul pe o promoare directă, rapidă, mă plimbam până mi-am găsit apartament, stând la hotel, cu unul dintre secunzii mei.

Îmi plăcea foarte mult şi i-am zis că aici vreau să stăm 2 ani. Un an cât era contractul plus un an prelungire în eventualitatea promovării. Depinde şi ce echipă…

Şi dacă nu stau până la vară, stau până la iarnă şi tragem linie, vedem ce se întâmplă. Echipa era mai aproape de casă (n.r. tehnicianul este născut la Ploieşti)”, a declarat Marius Măldărăşanu pentru Gsp.

Afla mai multe despre: marius măldărăşanu 

viewscnt
Articole similare