Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Surpriză de proporţii! Toni Petrea a revenit în Liga 1. Noua sa echipă a anunţat acordul

OFICIAL | Surpriză de proporţii! Toni Petrea a revenit în Liga 1. Noua sa echipă a anunţat acordul

Superliga

Comentarii

La scurt timp după ce a părăsit-o pe FCSB, Toni Petrea (47 de ani) ar fi ca şi revenit în Liga 1. Fostul antrenor al vicecampioanei ar fi ajuns la un acord ”în proporţie de 99%” cu noua sa echipă.

UPDATE: Toni Petrea a fost anunţat oficial ca noul antrenor al Chindiei.

AFC Chindia Târgovişte anunţă că noul antrenor principal al echipei noastre este, începând de astăzi, Anton Petrea. Tot de astăzi, revine acasă Cristinel Ţermure, în funcţia de antrenor secund!

Din staff-ul tehnic al echipei noastre vor face parte, în continuare, Irinel Voicu (antrenor secund), Dumitru Hotoboc (antrenor cu portarii) şi Bogdan Hetco (preparator fizic).

Mult succes şi rezultate cât mai bune la Chindia Târgovişte!”, se arată în mesajul postat de club.


Toni Petrea a început sezonul pe banca FCSB-ului, după ce a fost la un pas de a cuceri campionatul în ultima stagiune, dar a rezistat doar trei meciuri înainte de a fi înlocuit.

Antrenorul de 47 de ani a obţinut doar o remiză împotriva lui U Cluj şi a fost înfrânt de Saburtalo (Georgia) şi Rapid, astfel că Nicolae Dică a fost adus în locul său pe banca tehnică.

Ultima dată când plecase de la FCSB, Toni Petrea a petrecut o perioadă semnificativă pe bară, jumătate de an, înainte de a reveni tot la Bucureşti.

De această dată însă, fostul antrenor al vicecampioanei nu se va mai întoarce la echipa lui Gigi Becali, ci ar urma să semnze cu o altă formaţie din Liga 1.

Conform Playsport, Toni Petrea ar fi ajuns la un acord ”în proprţie de 99%) cu Chindia Târgovişte, ultima clasată din campionatul nostru.

Surpriză de proporţii! Toni Petrea, ca şi revenit în Liga 1

După 10 etape, echipa care tocmai s-a despărţit de Adrian Mihalcea nu a reuşit să câştige niciun meci şi are doar trei puncte.

Târgoviştenii şi-au încercat mai întâi norocul cu Mircea Rednic, însă, după ce au dat greş, s-au reorientat către fostul secund al lui Laurenţiu Reghecampf.

Dacă Emil Săndoi a reuşit să o menţină pe Chindia în primul eşalon folosind un stil de joc ”terifiant” pentru orice spectator, echipa s-a prăbuşit după plecarea sa.

Adrian Mihalcea propunea un fotbal mult mai spectaculos decât actualul selecţioner de la U21, dar, în cele 10 etape în care a stat pe bancă, nu a câştigat niciun meci.

Aşadar, rămâne de văzut cum se va descurca Toni Petrea, care este de asemenea adeptul unui stil de joc mai ofensiv, la Târgovişte.

Presiunea este mare la Chindia, iar formaţia este în real pericol de a îşi pierde statutul de echipă din primul eşalon pentru prima dată din 2019 încoace.

Afla mai multe despre: toni petrea 

viewscnt
Articole similare