Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul pentru care Gigi Becali visa să obţină zeci de milioane de euro, dornic să plece de la FCSB: ”Era bine să merg acolo, nu exclud un transfer”

Fotbalistul pentru care Gigi Becali visa să obţină zeci de milioane de euro, dornic să plece de la FCSB: ”Era bine să merg acolo, nu exclud un transfer”

FCSB

Comentarii

Considerat una dintre marile speranţe ale fotbalului românesc în urmă cu un an, alături de Tavi Popescu (19 ani), Ianis Stoica (19 ani) a dezvăluit că este dornic să plece de la Bucureşti, pentru a nu mai sta pe bancă şi a putea să prindă minute.

Deşi a marcat primul gol în tricoul FCSB-ului în urmă cu mai bine de cinci sezoane, pe când avea doar 14 ani, Ianis Stoica a reuşit să facă pasul la prima echipă de abia anul trecut.

Jucătorul de 19 ani a fost ”arma secretă” a vicecampioanei în debutul ultimului sezon, când marca la foc automat aproape mereu când era introdus de pe bancă.

Prestaţiile sale l-au adus în atenţia lui Arsenal, care i-a făcut lui Gigi Becali o ofertă pentru atacant, însă latifundiarul nici nu a vrut să audă de orice propunere sub 10 milioane de euro.

Patronul FCSB-ului visa să obţină chiar şi mai mult pentru acesta, dar, la momentul actual, ar avea noroc să obţină şi o treime din ce îi cerea lui Arsenal.

Titularizat în debutul acestui sezon, Stoica a primit şansa de a deveni unul dintre oamenii de bază din atacul vicecampioanei, dar ratările sale pe bandă rulantă l-au făcut pe Gigi Becali să transfere alţi trei atacanţi.

Fotbalistul pentru care Gigi Becali visa să obţină zeci de milioane de euro, dornic să plece de la FCSB

După ce a ratat un transfer în Franţa din pricina pretenţiilor financiare ale lui Gigi Becali, Ianis Stoica a recunoscut că ar fi fost bine să facă pasul în Ligue 2, pentru a nu îşi mai petrece ani cruciali din perioada de dezvoltare ”încălzind” banca.

În plus, ”tricolorul” mic a afirmat că nu ar exclude o despărţire în această iarnă, dornic să plece de la FCSB şi să îşi relanseze cariera undeva unde va primi minutele dorite.

Era o echipă din prima ligă, care mă dădea la Grenoble după. Pentru mine era bine să merg. Din moment ce nu joci, e clar că era mai bine să merg undeva sa joc.

Nu exclud un transfer afară în iarna asta. Anul trecut am marcat 10 goluri, anul ăsta au venit jucători noi şi iar e concurenţă mare şi e greu”, a declarat Ianis Stoica, pentru Antena Sport.

Pe lângă Stoica, şi alţi jucători de la FCSB au şanse mari să se transfere în iarnă.

Afla mai multe despre: ianis stoica 

viewscnt
Articole similare