Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"7 milioane de euro". Ofertă-bombă pe masa lui Gigi Becali. Negocieri pentru transferul de la FCSB

"7 milioane de euro". Ofertă-bombă pe masa lui Gigi Becali. Negocieri pentru transferul de la FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) a primit o ofertă de 7 milioane de euro pentru tranferul lui Ianis Stoica (19 ani), fotbalist aflat pe lista lui Arsenal şi Liverpool. Jucătorul a impresionat în acest sezon după ce a marcat goluri importante pentru FCSB, iar Becali speră să scoată o sumă mare de bani în schimbul serviciilor sale.

"7 milioane de euro". Ofertă-bombă pe masa lui Gigi Becali. Negocieri pentru transferul de la FCSB

Ianis Stoica e unul dintre jucătorii care au "explodat" de curând la FCSB, deşi nu a primit foarte multe minute de la începutul sezonului şi până acum. Atacantul a marcat şase goluir şi a livrat două pase de gol în 619 minute strânse pe teren în 16 partide din toate competiţiile, iar Arsenal şi Liverpool au pus "lupa" pe prestaţiile sale.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit că a primit o ofertă de 7 milioane de euro pentru transferul lui Ianis Stoica, dar nu a dezvăluit numele echipei de unde a venit oferta. Arsenal şi Liverpool îl monitorizează atent pe Ianis Stoica, potrivit presei din Anglia, însă Becali ţine la preţ.

În ciuda ofertei fabuloase pentru Ianis Stoica, Becali ţine la preţ şi nu vrea să-l vândă pe fotbalist cu o sumă mai mică de 10 milioane de euro. Omul de afaceri care controlează FCSB e convins că Ianis Stoica va pleca de la FCSB pe o sumă asemănătoare cu cea pe care a fost vândut Dennis Man.

„Tată, lucrurile sunt clare cu Ianis Stoica. Că am cerut eu pe Ianis Stoica 10 milioane, deşi mi se dăduse 7, este altă treabă. Ştiu eu de ce am cerut banii ăia şi ştiu şi de ce am spus lucrul ăsta public”, spunea Gigi Becali, conform prosport.ro.

  • 450.000 de euro este cota de piaţă a lui Ianis Stoica în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 2023 este anul în care expiră contractul dintre Ianis Stoica şi FCSB

Obiectivul îndrăzneţ pe care şi l-a setat Ianis Stoica pentru acest sezonIanis Stoica e unul dintre golgheterii FCSB în acest sezon şi aşa vrea să rămână. Atacantul a dezvăluit că şi-a propus ca obiectiv personal să marcheze nu mai puţin de 10 goluri până la intrarea în play-off. "(n.r. - Care e obiectivul tau?) Să ajung la zece goluri până la intrarea în play-off", a spus Ianis Stoica, la Telekom Sport, după FCSB - FC Botoşani 3-1.

Afla mai multe despre: gigi becalioferta7 mlioane de euroianis stoicatransfer 

viewscnt
Articole similare