Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adio naţională? Dan Petrescu are două oferte importante pe masă. De ce forţează despărţirea de CFR Cluj

Adio naţională? Dan Petrescu are două oferte importante pe masă. De ce forţează despărţirea de CFR Cluj

CFR Cluj

Comentarii

Aflat în plin ”divorţ” de CFR Cluj, viitorul lui Dan Petrescu (54 de ani) rămâne în continuare incert, dar antrenorul ar forţa despărţirea. Acesta are două oferte importante pe masă şi ar dori să lase în urmă scandalul de la Cluj cât mai rapid.

În ciuda marilor performanţe reuşite în Gruia în ultimii cinci-şase ani, Dan Petrescu se află în mijlocul unui ”divorţ” de CFR Cluj, după ce relaţia dintre antrenor şi conducere s-a deteriorat de tot.

Supărat că fanii i-au cerut demisia după mai multe meciuri din acest sezon, ”Bursucul” a izbucnit în cadrul unei cofnerinţe de presă, a sugerat că cineva i-a îndrumat pe fani să scandeze 'demisia' şi a numit mai mulţi oameni din club 'proşti'.

Această ieşire a fost picătura care a umplut paharul pentru Nelu Varga, care l-a contrazis public pe Dan Petrescu şi a afirmat că se va întâlni cu acesta pentru a stabili termenii despărţirii.

Însă, întâlnirea care ar fi trebuit să aibă loc marţi a fost amânată până joi. Motivul? Unul similiar cu cel oferit la ultimul meci din play-off, împotriva FCSB-ului, când Petrescu nu a stat pe bancă pentru că ar fi fost obosit şi nu s-ar fi simţit bine.

De această dată, ”Bursucul” a spus că este răcit şi că ar putea avea Covid, astfel că ar fi bine să fie amânată discuţia, însă, conform Playsport, motivul ar fi fost complet altul.

Adio naţională? Dan Petrescu ar avea două oferte importante pe masă

Dan Petrescu ar avea două oferte importante din Anglia, din Championship, de la Huddersfield şi West Brom, formaţii care s-au aflat în Premier League foarte recent.

”Bursucul” ar fi început tratativele cu cele două echipe şi ar fi dorit să îşi formeze o opinie înainte de a se întâlni cu Nelu Varga, pentru a vedea ce se poate face în privinţa clauzei de reziliere de 400.000 de euro din contractul său.

Petrescu a visat să poată reveni în Anglia după ce a agăţat ghetele în cui, iar această şansă ar putea fi singura care i se iveşte pentru a îşi îndeplini marea dorinţă.

Retrogradate din Premier League în 2019, respectiv 2021, Huddersfield şi West Brom au ca obiectiv promovarea, dar se zbat la coada clasamentului în prezent, după începuturi dezastruoase de sezon.

Se zvonea că Dan Petrescu ar putea ajunge la echipa naţională odată cu plecarea sa din Gruia, dar o ofertă concretă din Anglia ar putea fi prea bună de refuzat pentru ”Bursuc”.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare