Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nelu Varga a confirmat! Dan Petrescu, ca şi plecat de la CFR Cluj: ”Dragostea cu sila nu se poate, ne punem şi discutăm condiţiile rezilierii”

Nelu Varga a confirmat! Dan Petrescu, ca şi plecat de la CFR Cluj: ”Dragostea cu sila nu se poate, ne punem şi discutăm condiţiile rezilierii”

CFR Cluj

Comentarii

După un început modest de sezon, care a culminat într-o înfrângere cu Sivasspor, formaţie care nu câştigase niciun meci în acest sezon în acel moment, Dan Petrescu (54 de ani) va fi înlocuit pe banca tehnică a campioanei CFR Cluj. Nelu Varga a confirmat că urmează să negocieze rezilierea contractului.

Deşi este cel mai de succes antrenor din istoria clubului şi i-a adus CFR-ului unele dintre cele mai mari performanţe obţinute vreodată, Dan Petrescu urmează să plece din gruia.

Tehnicianul de 54 de ani a izbucnit la ultima conferinţă de presă, iar ieşirea sa necontrolată a asigurat că relaţia cu conducerea nu mai poate fi salvată, cel puţin deocamdată.

 

”Bursucul” este de părere că performanţele reuşite în trecut nu îi sunt apreciate, însă patronul îl contrazice şi spune că rezultatele din acest sezon nu sunt destul de bune pentru a se continua aşa.

Nelu Vaga a dezvăluit că va discuta cu Dan Petrescu termenii rezilierii contractului, la întâlnirea pe care cei doi au programat-o marţi, după meciul cu FC Argeş.

Dan Petrescu, ca şi plecat de la CFR Cluj

Dragostea cu sila nu se poate face! Ne punem la masă şi discutăm condiţiile rezilierii. Nu voi fi rigid.

Bate câmpii! I-am făcut absolut toate poftele şi singurul lucru care mă interesa erau rezultatele. Până acum, nici măcar salariul lui nu şi l-a câştigat din performanţele acestui sezon.

Dacă ne raportăm la bugetul clubului, e o discrepanţă serioasă între ce a adus prin rezultate şi ce cheltuim. Fireşte că sunt nu nemulţumit, ci foarte nemulţumit!

Cum să mă simt altfel când am băgat atâţia bani în jucători şi ajungem să pierdem în Conference League cu ciuca bătăilor?

E ceva care nu mai funcţionează. S-a instaurat un blocaj pe care nu mi-l explic acum”, a declarat Nelu Varga, pentru Playsport.

Favorit să îl înlocuiasă pe Dan Petrescu este Cosmin Contra (46 de ani), fostul selecţioner fiind liber de contract după despărţirea de Al Ittihad.

Totuşi, un bine ar putea rezulta de pe urma plecării ”Bursucului” din Gruia. Basarab Panduru a sugerat că, în cazul în care Edi Iordănescu nu continuă pe banca echipei naţionale, Petrescu ar putea să îi ia locul.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare