Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spectator de lux la duelul Rapid - Mioveni! Horia Brenciu le-a făcut galerie giuleştenilor. Ce a declarat cântăreţul după meci | VIDEO EXCLUSIV

Spectator de lux la duelul Rapid - Mioveni! Horia Brenciu le-a făcut galerie giuleştenilor. Ce a declarat cântăreţul după meci | VIDEO EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Un fan recunoscut al Rapidului, Horia Brenciu (50 de ani) a fost prezent, alături de fiul său, la duelul dintre giuleşteni şi Mioveni. În urma partidei, câştigată de echipa favorită cu 2-1, cântăreţul a declarat că a contribuit la atmosfera senzaţională de pe stadion.

Sâmbătă seara, Rapid a primit vizita lui CS Mioveni, în a 11-a etapă a Superligii. Deşi au fost conduşi cu 0-1, giuleştenii au reuşit să se impună cu scorul de 2-1.

Şansa echipei pregătite de Adi Mutu a provenit din faptul că Vlad Pop a fost eliminat în prima repriză, după ce a încasat două cartonaşe galbene.

Mioveni nu se lăsase dominată până în acel punct şi ar fi putut reuşi o surpriză dacă nu ar fi fost nevoită să evolueze în inferioritate numerică mai bine de o repriză.

Un fan recunoscut al Rapidului, Horia Brenciu şi-a adus fiul la meci pentru a face galerie echipei favorite şi a oferit o scurtă reacţie pentru Orange Sport în urma victoriei obţinute de giuleşteni.

Spectator de lux la duelul Rapid - Mioveni! Horia Brenciu le-a făcut galerie giuleştenilor

Hai, Rapid! (n.r. cum vi s-am părut atmosfera?) Mi-nu-na-tă, am contribuit la ea!”, a declarat Horia Brenciu, pentru Orange Sport.

În urma victoriei obţinute cu Mioveni, Rapid a reuşit să revină pe al doilea loc în clasament, fiind la egalitate de puncte cu liderul Farul.

Interesant este că ocupanta locului trei, Hermannstadt, care este singura echipă încă neînvinsă din Liga 1, se află la două lungimi în urma Rapidului şi Farului, cu un meci mai puţin disputat.

În urma victoriei cu Mioveni, prima partidă a sa pe bancă după ce a fost operat de apendicită, Adi Mutu a declarat că este foarte mulţumit de reacţia jucătorilor săi în urma golului încasat şi, mai ales, de rezultat.

Este o victorie frumoasă, a fost muncită. Dacă se valida acel gol... Important e că am câştigat, suntem pe primul loc, la egalitate cu Farul.

Mă bucur că echipa a avut reacţie după golul primit. Atfel de meciuri sunt importante, sunt grele, şi mă bucur că învâţăm să le câştigăm. Este o seară frumoasă pentru noi”, a spus Adi Mutu.

Afla mai multe despre: horia brenciu 

viewscnt
Articole similare