Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În ciuda eşecului răsunător de la Dinamo, Mircea Rednic este aşteptat înapoi în Liga 1! Antrenorul ar fi ajuns deja la un acord cu noua echipă

În ciuda eşecului răsunător de la Dinamo, Mircea Rednic este aşteptat înapoi în Liga 1! Antrenorul ar fi ajuns deja la un acord cu noua echipă

Superliga

Comentarii

Liber de contract de aproape un an, după despărţirea de Dinamo, Mircea Rednic (60 de ani) ar fi aproape de revenirea în Liga 1. În ciuda eşecului răsunător din al patrulea mandat al său din Ştefan cel Mare, ”Puriul” ar urma să primească o nouă şansă în primul eşalon.

Instalat pe banca lui Dinamo pentru a patra oară pe 1 octombrie 2021, Mircea Rednic a fost readus în Ştefan cel Mare pentru a pune umărul la salvarea echipei de la retrogradare.

”Puriul” îi lua locul lui Dario Bonetti, care fusese umilit de FCSB şi ”trimis la plimbare” de administratorul special din acea perioadă, Iuliu Mureşan.

Italianul reuşise să reziste doar două luni la club, însă nici Rednic nu avea să o ducă mult mai bine. După numai două luni şi jumătate, acelaşi Mureşan ”scăpa” şi de Rednic.

Rezultatele modeste, dar mai ales atacurile publice la adresa propriilor jucători l-au motivat pe administratorul special să îl demită pe ”Puriu”.

În ciuda eşecului răsunător pe care l-a resimţit în al patrulea mandat în Ştefan cel Mare, Mircea Rednic ar urma să primească o nouă şansă în Liga 1.

Mircea Rednic, aşteptat înapoi în Liga 1

Conform Playsport, tehnicianul de 60 de ani ar fi ajuns la un acord cu Chindia Târgovişte pentru preluarea băncii tehnice a echipei.

Adrian Mihalcea tocmai şi-a anunţat plecarea de la club, din pricina rezultatelor modeste, iar conducerea dâmboviţenilor l-ar fi identificat pe Rednic drept varianta ideal pentru a salva formaţia.

Pe lângă faptul că se află în prezent pe ultimul loc, Chindia mai are şi cea mai slabă defensivă din campionat, încasând 18 goluri până în acest moment.

După 10 etape disputate, Chindia are doar trei puncte şi nu a reuşit să bifeze nicio victorie, fiind favorită la retrogradare după acest debut dezastruos de sezon.

Formaţia din Târgovişte reuşise să se menţină în primul eşalon în mandatul lui Emil Săndoi, graţie sistemului defensiv bine pus la punct al noului selecţioner de la U21.

Însă, Săndoi a avertizat conducerea că echipa nu va mai reuşi să se salveze dacă nu investeşte sume importante, iar, în loc să îl asculte, şefii de la Târgovişte au decis să în înlocuiască.

Afla mai multe despre: mircea rednic 

viewscnt
Articole similare