Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, concluzii după succesul cu FCSB: "E plăcută victoria pentru că sunt la Craiova, dar nu sunt într-o poziţie fericită. Diferenţa de scor putea fi mai mare"

Mirel Rădoi, concluzii după succesul cu FCSB: "E plăcută victoria pentru că sunt la Craiova, dar nu sunt într-o poziţie fericită. Diferenţa de scor putea fi mai mare"
Comentarii

Mirel Rădoi, antrenorul U Craiova, a reacţionat la finalul meciului câştigat de olteni, 2-1 cu FCSB pe teren propriu.

U Craiova a învins-o pe FCSB în etapa a 11-a din Superligă, scor 2-1 pe "Ion Oblemenco", iar Mirel Rădoi a spus că, din punctul său de vedere, diferenţa de scor trebuia să fie mai mare mai ales după prima repriză.

Mirel Rădoi, concluzii după succesul cu FCSB: "E plăcută victoria pentru că sunt la Craiova, dar nu sunt într-o poziţie fericită. Diferenţa de scor putea fi mai mare"

La flash-interviul de după U Craiova - FCSB 2-1, Mirel Rădoi a spus că diferenţa de scor putea fi mult mai mare în favoarea echipei sale, mai ales după cum a arătat prima repriză. Rădoi a mai declarat că nu se simte într-o poziţie foarte fericită având în vedere relaţia pe care o are cu FCSB.

n plus, Rădoi s-a legat de decizia lui Radu Petrescu de a da penalty la faza în care Andrea Compagno şi Nicuşor Bancu s-au atins în careu.

"Cred că diferenţa de scor putea fi mult mai mare în prima repriză. Jocul nostru a fost foarte exact, fără prea multe ocazii ale FCSB. N-am apucat să mă uit pe statistici, dar cred că şi posesia a fost de partea noastră. În a doua repriză nu am mai găsit spaţiile.

(n.r - Ai învins echipa pentru care ai scris istorie ca jucător şi unde ţi-ai început cariera de antrenor) E plăcut pentru că sunt aici, dar în general nu e plăcut. Sunt la Craiova şi încerc să-mi fac treaba cât mai bine. Mă bucur mai mult pentru băieţi şi pentru Craiova decât pentru mine. Patronul echipei e naşul meu, cu Dică sunt fin, nu sunt într-o poziţie foarte fericită acum.

Un penalty, din punctul meu de vedere, inexistent. Sper să nu se supere cei din cabina VAR, să nu fiu suspendat, dar asta e. Nu vreau să pară că acuz arbitrajul, dar gândiţi-vă că puteam să fiu dat afară, vă dau un exemplu. Noi suntem aici şi se poate întâmpla orice. Cred că ar trebui să aibă mai mare grijă, cum şi ei au cariera în joc, la fel şi noi"
, a spus Mirel Rădoi, la Orange Sport.

U Craiova - FCSB 2-1, în Superligă

Universitatea Craiova s-a impus duminică, pe teren propriu, scor 2-1, în meciul cu formaţia FCSB, în etapa a 11-a a Superligii.

În minutul 32 al meciului de la Craiova, Mitrea a transformat un penalti acordat pentru un fault al lui Tamm la Markovic. Andrea Compagno a restabilit egalitatea, tot din penalti, în minutul 45+6. Craiovenii au trecut în avantaj cu un autogol al lui Oaidă (min. 66). FCSB a ajuns la a şasea partidă fără victorie.

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA: Lazar - Papp, Raul Silva, Mitrea - Vătăjelu, Al. Creţu, Screciu (Câmpanu 90), Ed. Florescu (Căpăţână 54), N. Bancu – Nistor (Mateiu 90) – Markovic (Roguljic 77). ANTRENOR: Mirel Rădoi

FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Haruţ (Miculescu 46), Oaidă (Radaslavescu) - Cordea, Compagno, Fl. Coman (46 Oct. Popescu). ANTRENOR: Nicolae Dică

Cartonaşe galbene: M. Rădoi 69, Căpăţână 88, Bancu 90+2 / Dawa 12, Fl. Coman 24, Radunovic 26, Tamm 30, O. Popescu 52, Olaru 88.

Arbitri: Petrescu Radu - Gheorghe Sebastian Eugen, Orbuleţ Mircea -  Popa Cătălin

Arbitri VAR: Chivulete Andrei Florin - Bîrdeş Romică

Observator: Liviu Ciubotariu

Afla mai multe despre: mirel radoiu craiovafcsbvictorie 

viewscnt
Articole similare