Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patru jucători de la una dintre codaşele Ligii 1, convocaţi la naţională. Analiza lui Panduru: ”Nu ştiu dacă trebuia să chemi pe cineva” | EXCLUSIV

Patru jucători de la una dintre codaşele Ligii 1, convocaţi la naţională. Analiza lui Panduru: ”Nu ştiu dacă trebuia să chemi pe cineva” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Duminică seara, FCSB a suferit a treia înfrângere din acest campionat, după ce a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 2-1. După nouă etape disputate, vicecampioana are doar opt puncte, însă tot a avut patru jucători convocaţi de Edi Iordănescu la naţionala României.

FCSB şi-a continuat seria neagră din campionat şi împotriva Universităţii Craiova, fiind învinsă cu scorul de 2-1 în Bănie de echipa pregătită de Mirel Rădoi.

Vicecampioana a disputat nouă etape până acum, a însumat doar opt puncte şi este, în prezent, una dintre codaşele Ligii 1.

Deşi este de aşteptat să îşi revină, FCSB se află la momentul actual pe antepenultimul loc al campionatului, doar înaintea lui CS Mioveni şi Chindiei Târgovişte.

În ciuda formei execrabile din campionat, patru roş-albaştri tot s-au regăsit pe lista de convocări a lui Edi Iordănescu: Ştefan Târnovanu, Darius Olaru, Florinel Coman şi Andrei Cordea.

Invitat în studioul Orange Sport în urma înfrângerii FCSB-ului cu Universitatea Craiova, Basarab Panduru a sugerat că, bazat pe prestaţiile din campionat, niciun jucător de la FCSB nu ar fi meritat convocat.

Patru jucători de la una dintre ”codaşele” Ligii 1, convocaţi la naţională

Panduru l-a criticat în special pe Olaru, pe care l-a acuzat că aleargă mult, dar fără sens, însă a punctat că probabil cei de la FCSB au fost convocaţi graţie prestaţiilor din Conference League.

Aleargă mult, te impresionează cu fuga asta, dar câteodată ai impresia că pe tot terenul, fără realizări, de multe ori îşi părăseşte zona, se duce într-o presiune aşa, de unul singur.

Nici măcar o presiune, pressing nici atât nu mai vorbesc, părăseşte, pleacă peste tot, pare că aleargă mult, dar la final cam puţin.

Şuturile peste poartă, singura pasă pe care mi-o aduc aminte mai bună e centrarea aia, când vine Dawa şi dă cu capul din şase metri pe lângă poartă. Aia a fost singura mai bună.

Bănuiesc că pentru meciurile din Conference League (n.r. au fost convocaţi Coman şi Olaru), pentru meciurile din campionat, pe cine să iei?

Nu au mai câştigat un meci de... nu-mi aduc aminte când a fost meciul cu Chindia. Pentru meciurile din campionat, nu ştiu dacă trebuia să chemi pe cineva”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare