Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nemulţumirea lui Cristi Săpunaru după meciul cu Mioveni: ”Vă dau numărul soţiei să o întrebaţi la cât am ajuns acasă!” Ce mesaj a avut pentru fani

Nemulţumirea lui Cristi Săpunaru după meciul cu Mioveni: ”Vă dau numărul soţiei să o întrebaţi la cât am ajuns acasă!” Ce mesaj a avut pentru fani

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti a învins sâmbătă, pe teren propriu, echipa Mioveni, scor 2-1, într-un meci din etapa a 11-a a Superligii. Rapid are 24 de puncte şi e pe locul secund în campionat.

În minutul 8, arbitrul Mladinovici a anulat, după analiza VAR, un gol al Rapidului, înscris de Papeau. În minutul 23 Scarlatache a înscris cu o lovitură de cap la un corner.

Oaspeţii au rămas în zece oameni în minutul 34, când V. Pop a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. Antonio Sefer a egalat în minutul 39, iar golul victoriei giuleştene a fost înscris în minutul 87, de Luckassen.

La finalul meciului, Săpunaru a oferit mai multe declaraţii. În presă au apărut informaţii conform cărora jucătorul ar fi petrecut până dimineaţa la aniversarea unuia dintre liderii suporterilor din Giuleşti, dar fundaşul a negat acest lucru. El a transmis şi un mesaj pentru suporteri. 

”Vă dau numărul soţiei să o întrebaţi la cât am ajuns acasă!”

”Suporterii ne-au ajutat, le dedicăm victoria. Problema a fost că nu am marcat mai repede, ştiam că Mioveni e o echipă schimbată după venirea lui Flavius Stoican. Obiectivul nostru a fost să luăm cele trei puncte. Ne interesează să intrăm în play-off. Nu e vorba de emoţii, luăm meci cu meci. 

Cred că pe Giuleşti e vorba de o ciupercă, că sunt doar anumite zone în care sunt probleme cu gazonul. Am auzit că se va schimba şi o să revenim pe Giuleşti când e gata. Nu am ce să discut, voiam doar să adaug ceva. S-a scris că am petrecut până la 5 dimineaţa la ziua lui Gigi Corsicanu. Am stat până la 23:30.

Vă dau numărul soţiei să o întrebaţi la cât am ajuns acasă. Despre incidentele de la Craiova nu vreau să mai vorbesc. Mai meritau nişte jucători la echipa naţională. Nu dau nume, Edi este prietenul meu. Aşa consider eu, cu ochii unui suporter. Da, de la Rapid.

Oricum nu se va schimba nimic dacă îmi dau eu cu părerea. De când a venit Tamaş la Petrolul s-a schimbat totul în bine. Nu trebuie să mai dau alt răspuns”, a spus Cristi Săpunaru.

Afla mai multe despre: rapid-săpunaru-superligă 

viewscnt
Articole similare