Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E postul lui Dică în pericol?”. Răspuns incredibil al patronului Gigi Becali: ”Echipa nu leagă patru-cinci pase, asta e atribuţia lui”

”E postul lui Dică în pericol?”. Răspuns incredibil al patronului Gigi Becali: ”Echipa nu leagă patru-cinci pase, asta e atribuţia lui”

FCSB

Comentarii

Duminică seara, FCSB a obţinut un nou rezultat negativ în campionat, după ce a fost înfrântă de Universitatea Craiova. În ziua din urma partidei, Gigi Becali a fost întrebat dacă postul lui Nicolae Dică (42 de ani) este în pericol, iar patronul vicecampioanei a oferit un răspuns incredibil.

Deşi a reuşit să se califice în grupele Conference League, FCSB nu a fost în stare să obţină rezultatele dorite şi pe plan intern în acest început de sezon.

După nouă runde, roş-albaştrii au doar opt puncte şi au reuşit să câştige un singur meci, împotriva codaşei Ligii 1, Chindia Târgovişte.

După un nou rezultat negativ, împotriva Universităţii Craiova, Gigi Becali a fost întrebat dacă există posibilitatea ca Nicolae Dică să îşi piardă postul.

Iar patronul FCSB-ului a oferit un răspuns incredibil: latifundiarul a spus <<nu, nu, nu...>> până a rămas fără suflu, punctând că nu are de ce să îl demită pe omul care i-a adus milioane de euro în cont.

”E postul lui Dică în pericol?”

Ăla (n.r. Radunovic) alunecă şi face 11 metri în minutul 90+5, ce se întâmplă la noi doar la cascadori am văzut. Nu are dreptate Dică (n.r. că au ghinion)?

Nu e pe ghinion, alea mari le bat pe alea mici, dacă nu legi patru-cinci pase, cum să poţi câştiga un meci, să îmi spună cineva.

Asta e atribuţia lui Dică, el trebuie să facă, a zis că are încredere în el, vreau şi eu să văd cinci, patru, două pase.

(n.r. e postul lui Dică în pericol?) Nu, nu, nu, nu, nu, nu, nu, nu. Dacă nu mă credeţi... meseria mea e să fac fotbal, ca să fac fotbal trebuie să fac bani, dacă nu am bani, nu mai pot să fac fotbal.

Pe Dică nu ai cum să îl dai afară, mi-a băgat opt milioane în cont, trei de la Tănase, am 11 milioane în cont, banii mă interesează, să duc echipa mai departe”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Înfrângerea cu Universitatea Craiova a venit la ultimul meci al roş-albaştrilor înaintea pauzei internaţionale. Pentru meciurile României, Edi Iordănescu a convocat patru jucători de la FCSB, în ciuda formei prin care trece echipa.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare