Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Săpunaru, revenire de senzaţie la echipa naţională? Patru jucători sunt luaţi în calcul pentru a îl înlocui pe Chiricheş

Cristi Săpunaru, revenire de senzaţie la echipa naţională? Patru jucători sunt luaţi în calcul pentru a îl înlocui pe Chiricheş

Echipa națională

Comentarii

Vlad Chiricheş (32 de ani), căpitanul echipei naţionale, s-a accidentat în ultimul meci al lui Cremonese şi urmează să rateze meciurile României din Nations League. Pentru a îl înlocui pe acesta, patru jucători ar fi luaţi în calcul, printre care Cristi Săpunaru (38 de ani).

Pe 23 şi 26 septembrie, echipa naţională urmează să dispute ultimele două meciuri rămase din actuala ediţie a Nations League, împotriva Finlandei şi Bosniei.

”Tricolorii” se află pe ultimul loc în grupă, cu trei puncte după patru etape, şi sunt în real pericol de a retrograda în divizia C a Ligii Naţiunilor.

Dacă vor fi învinşi în Finlanda, jucătorii pregătiţi de Edi Iordănescu îşi vor stabili soarta şi vor fi nevoiţi să înfrunte selecţionate precum Luxembourg, Kosovo sau Bulgaria în viitoare grupă de Nations League.

Selecţionata noastră a primit o lovitură înaintea partidelor decisive din septembrie, după ce Vlad Chiricheş a suferit o accidentare la ultimul meci al lui Cremonese.

Căpitanul echipei naţionale nu va fi disponibil pentru următoarea acţiune, astfel că Edi Iordănescu va fi nevoit să îi găsească un înlocuitor.

Cristi Săpunaru, revenire de senzaţie la echipa naţională?

Potrivit Fanatik, patru jucători ar fi luaţi în calcul de selecţioner pentru a îi lua locul fotbalistului de 32 de ani, în frunte cu căpitanul Rapidului, Cristi Săpunaru.

Ajuns la 38 de ani, fundaşul central nu a mai îmbrăcat tricoul României din 2019, când şi-a anunţat retragerea de la naţională, însă lipsa opţiunilor pe acel post şi forma sa bună din Liga 1 l-au readus în atenţia selecţionerului.

Pe lângă acesta, nou-venitul de la Universitatea Craiova, Bogdan Mitrea (34 de ani), Radu Drăguşin (20 de ani), integralist la Genoa în acest sezon, şi ”stâlpul” Cracoviei, Virgil Ghiţă (24 de ani), ar mai fi în vizorul selecţionerului.

Fiecare dintre aceşti trei jucători a reuşit să însumeze o singură apariţie sub tricolor până acum, Mitrea şi Ghiţă în mandatul lui Rădoi, iar Drăguşin sub comanda lui Edi Iordănescu.

Deşi Săpunaru este de departe cel mai experimentat dintre cei patru şi a mai fost cerut în ultimul an la naţională, scandalul la mijlocul căruia a fost după înfrângerea cu FC U Craiova ar putea să îl coste.

Fundaşul nu şi-a aflat încă pedeapsa pentru incidentele de la Tg. Jiu, iar aceasta l-ar putea preveni din a fi convocat, din motive de imagine.

Afla mai multe despre: românia 

viewscnt
Articole similare