Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a anunţat noi plecări de la FCSB: ”Eu fac selecţie acum”

Gigi Becali a anunţat noi plecări de la FCSB: ”Eu fac selecţie acum”

FCSB

Comentarii

Nemulţumit de prestaţiile echipei sale în acest sezon, Gigi Becali s-a decis să mai dea afară câţiva dintre jucătorii de la FCSB care l-au dezamăgit. Patronul a anunţat despărţirea de ”doi-trei” jucători, de care plănuieşte să ”scape” în perioada de mercato din iarnă.

Pe plan intern, FCSB a avut parte de o primă treime de sezon regular de coşmar. După nouă etape, echipa pregătită de Nicolae Dică a reuşit să obţină doar opt puncte.

Roş-albaştrii s-au impus o singură dată în campionat, împotriva Chindiei, dar şi atunci au fost la un pas de a pierde puncte, fiind conduşi cu 0-2 la pauză.

Gigi Becali a investit masiv la echipă în această vară, astfel că rezultatele din campionat l-au dezamăgit profund pe patronul de la FCSB, care plănuieşte să ia măsuri.

Nemulţumit de jucătorii săi, Becali a dezvăluit că va mai da afară ”doi-trei” fotbalişti în iarnă, la fel cum a făcut şi cu Vadim Raţă .

Aşa cum am mai spus, eu fac selecţie acum la locul de muncă. Am făcut selecţie acum şi l-am trimis pe Raţă înapoi, mai fac iar selecţie în iarnă.

Vor mai fi încă vreo doi-trei care pleacă”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Noi plecări de la FCSB

Deşi nu le-a dezvăluit numele, este destul de clar cine sunt cei trei ”suspecţi” ai patronului de la FCSB, întrucât acesta a mai avut cuvinte dure la adresa lor.

Marco Dulca şi Bogdan Rusu, jucători de abia aduşi la club în această vară, nu l-au impresionat pe Becali după transfer şi ar urma să fie trimişi înapoi la fostele lor echipe.

Cât despre al treile jucător care va pleca, este foarte posibil ca latifundiarul să fi făcut referire la Denis Haruţ, un alt fotbalist care l-a nemulţumit teribil pe Becali după sosirea la Bucureşti.

Transferat în urmă cu un an şi jumătate de la Botoşani, Haruţ nu a reuşit să se impună în primul 11 al vicecampioanei, dar un împrumut de succes la fosta echipă i-a oferit şansa de a face parte din nou din lotul vicecampioanei.

Însă, titularizat împoitrva Universităţii Craiova, fostul internaţional român de tineret a dezamăgit şi a fost înlocuit la pauză, Gigi Becali pierzându-şi rădbarea cu el.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare