Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimă oră. Gigi Becali a anunţat cine sunt primii doi jucători pe care îi dă afară de la FCSB în iarnă: ”Vor pleca înapoi de unde a venit!”

Ultimă oră. Gigi Becali a anunţat cine sunt primii doi jucători pe care îi dă afară de la FCSB în iarnă: ”Vor pleca înapoi de unde a venit!”

FCSB

Comentarii

După egalul din Conference League cu Anderlecht, scor 0-0, Becali a anunţat cine sunt primii doi jucători care vor pleca în această iarnă de la FCSB.

FCSB a terminat cu un scor egal joi, 0-0, meciul de pe Arena Naţională disputat împotriva formaţiei belgiene Anderlecht, în etapa a doua a grupelor Conference League.

În minutul 30 al meciului de pe Arena Naţională, FCSB a cerut penalty la o fază în care portarul lui Anderlecht, Van Crombrugge, l-a ţinut pe Dawa, în careu. Arbitrul Gishamer nu a acordat nimic. 

Bogdan Rusu (32 de ani) şi Marco Dulca (22 de ani) au sosit în această vară la FCSB, iar Gigi Becali are o poziţie clară în privinţa celor doi. Becali a plătit 200.000 de euro pentru Bogdan Rusu celor de la CS Mioveni, iar alţi 250.000 de euro celor de la Chindia Târgovişte pentru Marco Dulca. Patronul a dat de înţeles că cei doi ar putea să se întoarcă la echipele de unde au venit. 

”De-aia am odihnit jucătorii, aţi văzut. Dacă aveam alt atacant... I-a dat o pasă Olaru, iar Rusu s-a speriat. L-am luat că n-avem atacant. Tot ce-a fost în teren cand ne-am calificat, mulţumim, nu ne pare rău si nu regretăm. Doar că la FCSB cine nu face faţă, va pleca înapoi de unde a venit.

Dacă vor ei să-l ia (n.r. CS Mioveni), eu îl dau cu drag, 150.000. Pe Dulca am dat 250.000, dacă vreţi luaţi-l înapoi. Le mulţumesc, dar n-ai ce să faci. Nu trebuie să se supere, fiecare om la nivelul lui”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Nicolae Dică confirmă interesul FCSB-ului pentru fotbalistul crescut de Viitorul

”Am făcut o partidă bună, şi defensiv, şi ofensiv, am reuşit să ne creăm câteva ocazii de a marca, păcat că nu am reuşit să câştigăm jocul, băieţii au avut o atitudine bună, asta am lucrat.

Am întâlnit un adversar bun, chiar dacă în campionat nu trec printr-un moment bun, dar am văzut lucruri interesante şi jucători de calitate.

E clar că puteam să câştigăm, am avut şi un penalty din ce am înţeles, dacă eram mai atenţi la finalizare, puteam să câştigăm

Când ai penalty în minutul 30 şi nu se acordă, e clar că contează. A primit penalty care nu a fost West Ham, iar noi nu am primit care a fost, dar nu comentez arbitrajul, nu îmi place.

Am avut momente bune de joc, suntem în Europa, e clar că ne dorim cât mai mult.

Am avut o discuţie cu patronul, vom vedea dacă va semna zilele următoare. Am fost coleg cu el la Viitorul, îl cunosc foarte bine”, a declarat Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-rusu-dulca 

viewscnt
Articole similare