Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un fotbalist OUT de la FCSB? Gigi Becali l-a desfiinţat după înfrângerea cu Universitatea Craiova: ”Nu e bărbat curajos, eu am nevoie de bărbaţi”

Încă un fotbalist OUT de la FCSB? Gigi Becali l-a desfiinţat după înfrângerea cu Universitatea Craiova: ”Nu e bărbat curajos, eu am nevoie de bărbaţi”

FCSB

Comentarii

Duminică seara, FCSB a suferit a treia înfrângere din acest campionat, după ce a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 2-1. În urma partidei, Gigi Becali l-a desfiinţat pe unul dintre jucătorii titularizaţi de Nicolae Dică, spunând că are nevoie de bărbaţi, nu de fotbalişti precum el.

Forma modestă a FCSB-ului din campionat a continuat şi la meciul cu Universitatea Craiova. Roş-albaştrii au fost răpuşi cu 2-1 de echipa pregătită de Mirel Rădoi.

Nicolae Dică a pregătit mai multe schimbări faţă de meciul cu Anderlecht, iar marea surpriză a fost titularizarea lui Denis Haruţ (23 de ani) pe postul de închizător.

Adus la FCSB pentru a juca în defensivă, prestaţiile lui Haruţ în centrul apărării, sau în partea dreaptă, l-au dezamăgit pe patronul vicecampioanei.

Întrucât a investit 650.000 de euro în transferul acestuia, Gigi Becali s-a decis să nu renunţe atât de uşor la jucătorul de 23 de ani.

Împrumutat la FC Botoşani în a doua parte a ultimului sezon, odată cu venirea lui Malcom Edjouma la Bucureşti, Haruţ i-a luat locul francezului la mijlocul terenului.

Prestaţiile sale au sugerat că postul de închizător ar putea fi cel potrivit pentru fostul internaţional român de tineret, însă acesta a dezamăgit pe acea poziţie împotriva Universităţii Craiova.

Încă un fotbalist OUT de la FCSB?

Înlocuit la pauza partidei de David Miculescu, Haruţ a fost desfiinţat de Gigi Becali în urma înfrângerii, spunând că are nevoie de ”bărbaţi curajoşi”, nu de jucători ca el.

Aseară, Dică a scos un jucător care era zero! El nu era pe nicăieri, era zero! Am fost mai bine după ce a ieşit Haruţ.

[...] Haruţ e un jucător valoros, foarte valoros, doar că nu e un bărbat curajos. Eu am nevoie de bărbaţi”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

După nouă etape din campionat, FCSB a reuşit să însumeze numai opt puncte şi ocupă locul 14 în campionat, fiind doar în faţa Chindiei Târgovişte şi lui CS Mioveni.

Pauza pentru meciurile naţionalei îi va da un răgaz lui Nicolae Dică să mai pună la punct mici detalii cu nou-veniţii de la club, dar nu se va putea baza pe toţi jucătorii săi.

Ştefan Târnovanu, Joonas Tamm, Risto Radunovic, Alexandru Pantea, Darius Olaru, Tavi Popescu, Florinel Coman, Andrei Cordea, David Miculescu şi Ianis Stoica vor fi indisponibili, fiind convocaţi la naţionale.

Afla mai multe despre: denis haruţ 

viewscnt
Articole similare