Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspuns surprinzător venit dinspre Hermannstadt după ce a apărut în mediul public cererea de intrare în faliment a clubului: ”Actul nu a fost emis de noi”

Răspuns surprinzător venit dinspre Hermannstadt după ce a apărut în mediul public cererea de intrare în faliment a clubului: ”Actul nu a fost emis de noi”

Hermannstadt​

Comentarii

Joi, o cerere de intrare în faliment depusă de Hermannstadt a apărut în mediul public. După ce aceasta a fost răspândită, clubul s-a simţit nevoit să răspundă şi să transmită că nu ar fi depus-o administratorul special al sibienilor sau oricine din cadrul clubului.

Problemele financiare de la Hermannstadt nu sunt un secret, însă clubul şi jucătorii transmiteau că acesta s-au rezolvat în mare parte, chiar dacă mai există câteva restanţe salariale.

După ce s-au plâns public în mai multe rânduri, Marius Măldărăşanu şi fotbaliştii săi şi-au încasat o bună parte din banii care le erau datoraţi.

Chiar şi aşa, când a apărut, joi, vestea că Hermannstadt a depus o cerere de a intra în faliment, aceasta nu a surprins. Documentul oficial poate fi găsit pe portalul oficial al Ministerului Justiţiei.

În schimb, răspunsul venit dinspre club după răspândirea acelui act a fost cu adevărat surprinzător. Cei de Hermannstadt susţin că nu ei au depus acea cerere şi că nu se pune problema să intre în faliment.

Sibienii sugerează că apariţia acelui document ar putea fi o încercare de a deranja echipa şi fanii înaintea partidei din următoarea etapă, cu UTA Arad.

Răspuns surprinzător venit dinspre Hermannstadt după ce a apărut cererea de faliment a clubului în mediul public

Drept la replică. Vă aducem la cunoştinţă că actul invocat în articolele apărute astăzi în presă nu a fost emis de administratorul judiciar al Asociatiei F.C. Hermannstadt.

Aşasdar, sub nici o formă administratorul judiciar al A.F.C.Hermannstadt (sau altcineva din club) nu a cerut falimentul clubului şi la fel de bine nu a cerut nimeni din conducere înlocuirea domniei sale, aşa cum este precizat în mod eronat în articolele respective.

Ca de fiecare dată, stăm la dispoziţia mass-mediei pentru orice informaţie, fiindcă respectăm dreptul la informare/transparenţă pe care merită să îl aibă toţi iubitorii fotbalului.

Ne bucură interesul pe care clubul nostru îl atrage şi sperăm ca acesta să nu fie 'întâmplător', dacă ne gândim că sâmbătă avem un meci important de disputat în deplasare...

Îi asigurăm pe suporterii noştri că toată atenţia noastră este concentrată asupra confruntării cu U.T.A. şi le recomandăm şi lor să procedeze la fel.

În rest, orice probleme am avea - le vom rezolva ca într-o familie, aşa cum am făcut-o până acum!”, se arată în mesajul postat de sibieni.

Afla mai multe despre: hermannstadt 

viewscnt
Articole similare