Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali şi-a confirmat interesul pentru vedeta altei echipe din Liga 1! Oferta pe care plănuise să o facă: ”E marfă foarte bună, puteam plăti fără discuţii”

Gigi Becali şi-a confirmat interesul pentru vedeta altei echipe din Liga 1! Oferta pe care plănuise să o facă: ”E marfă foarte bună, puteam plăti fără discuţii”galerie foto

FCSB

Comentarii

După un început fulminant de sezon, au început să apară zvonuri că Juan Bauza (26 de ani) ar urma să plece de la FC U Craiova. Adrian Mititelu a dezvăluit că FCSB, Rapid şi Universitatea Craiova ar fi interesate de serviciile sale, astfel că i-a prelungit contractul şi a inclus o clauză de reziliere de opt milioane de euro.

La momentul actual, Juan Bauza este probabil cel mai râvnit fotbalist străin din Superligă, graţie prestaţiilor de senzaţie reuşite şi în ultima stagiune, dar mai ales în debutul acestui sezon.

Deşi este destul de susceptibil la accidentări şi a tot fost absent în perioada petrecută în fotbalul românesc, când se află pe gazon, argentinianul încântă.

Astfel a strârnit interesul FCSB-ului, iar, când Gigi Becali a auzit că jucătorul ar avea o clauză de reziliere de 1,25 milioane de euro, şi-a pus în minte să îl transfere la iarnă.

Deşi iniţial a negat că ar exista vreo astfel de clauză, Adrian Mititelu i-a prelungit la doar câteva zile mai târziu contractul lui şi i-a introdus o clauză de reziliere de opt milioane de euro.

Şanse minime ca Juan Bauza să semneze cu FCSB

Descumpănit după aflarea acestor veşti, Gigi Becali a recunoscut că are şanse minime să îl mai aducă pe argentinian la Bucureşti, nefiind dispus să plătească nici jumătate din acea clauză pentru jucători din Liga 1.

Adrian Mititelu s-a mişcat bine şi foarte repede. Şi eu aş fi procedat la fel în locul lui, deoarece este normal să îţi protejezi marfa. Iar Bauza e o marfă foarte bună.

E un fotbalist foarte bun. E clar că acum am şanse mici să îl mai aduc la FCSB pe o sumă mai mică faţă de cât dădusem pe Compagno.

Prima clauză o puteam plăti fără discuţii, dar clauza asta de opt milioane nu o achit nici picat cu ceară. Nu dau opt milioane pe Bauza că nu sunt nebun, iar Bauza nu e Maradona.

Că aş încerca să îi fac o întrebare de preţ lui Mititelu pentru Bauza e o altă poveste, dar parcă îl aud că îmi cere de la patru milioane de euro în sus, iar eu nu dau banii ăştia petru un jucător din Liga 1”, a declarat Gigi Becali, pentru Prosport.

Afla mai multe despre: juan bauza 

viewscnt
Articole similare