Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Juan Bauza şi-a prelungit contractul cu U Craiova 1948! Clauză de reziliere uriaşă

OFICIAL | Juan Bauza şi-a prelungit contractul cu U Craiova 1948! Clauză de reziliere uriaşă

FC U Craiova

Comentarii

Clubul U Craiova 1948 a anunţat, miercuri, prelungirea contractului jucătorului argentinian Juan Bauza.

OFICIAL | Juan Bauza şi-a prelungit contractul cu U Craiova 1948! Clauză de reziliere uriaşă

Juan Bauza este unul dintre cei mai buni fotbalişti din Liga 1, iar prestaţiile sale au atras priviri de la cluburil mari. Adrian Mititelu ţine "cu dinţii" de "perla" şi i-a prelungit contractul cu o claudă de reziliere uriaşă! Fotbalistul din Argentina nu e de vânzare pentru cluburile din România, chiar dacă e dorit de FCSB, U Craiova şi Rapid.

Noul acord este valabil până în 2025 şi are o clauză de reziliere de 8 milioane de euro!

Bauza este legitimat la gruparea olteană din mai 2021.

Bauza a ajuns prima dată în România în 2020, la Csikszereda, iar din iulie 2021 evoluează pentru FCU Craiova. În Liga 1, argentinianul a reuşit 5 goluri şi 7 pase decisive în 29 de meciuri oficiale.

  • 350.000 de euro este cota de piaţă a lui Juan Bauza în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Variantă bombă pentru Edi Iordănescu! Bauza aşteaptă convocarea la echipa naţională a României

Aşadar, starul lui FC U Craiova a afirmat că ar fi ”o mare onoare” să fie convocat de Edi Iordănescu şi să evolueze sub tricolor, pentru ţara sa ”adoptivă”, lucru care ar fi mult mai dificil dacă pleacă din România.

”În mod clar am visat mereu să îmi reprezint ţara jucând la echipa naţională! Bineînţeles că ar fi o mare onoare şi aş accepta cu plăcere dacă ar veni o convocare pentru naţionala României!”, a declarat Juan Bauza, pentru Fanatik.

Deşi nu îndeplineşte criteriile pentru acordarea cetăţeniei, în astfel de cazuri se pot face excepţii, mai ales că fotbalistul de 26 de ani ar fi un mare atu pentru România.

Până acum, singurul jucător străin care a obţinut cetăţenia şi a îmbrăcat tricoul echipei naţionale este Mario Camora, care este şi străinul cu cele mai multe apariţii în Liga 1, deşi nu mai este teoretic străin.

Marius Croitoru îi propune trei jucători lui Edi Iordănescu înaintea partidelor din Nations League: ”S-au ridicat la nivelul celor mai buni fotbalişti din România”

Afla mai multe despre: bauzafc u craiova 

viewscnt
Articole similare