Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru îi propune trei jucători lui Edi Iordănescu înaintea partidelor din Nations League: ”S-au ridicat la nivelul celor mai buni fotbalişti din România”

Marius Croitoru îi propune trei jucători lui Edi Iordănescu înaintea partidelor din Nations League: ”S-au ridicat la nivelul celor mai buni fotbalişti din România”

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională urmează să disputa ultimele două meciuri din Nations League, împotriva Finlandei şi Bosniei, la finalul acestei luni. Mulţumit de prestaţiile lor, Marius Croitoru i-a propus lui Edi Iordănescu trei jucători de la FC U Craiova, care s-ar fi ”ridicat la nivelul celor mai buni fotbalişti din România”.

După umilinţele suferite la ultima acţiune, este posibil ca Edi Iordănescu să aibă schimbări drastice în gând la echipa naţională, mai ales că următoarele două meciuri chiar sunt decisive.

România nu îşi poate permite să retrogradeze din divizia B din Nations League, întrucât ne-ar aduce la un nivel mai scăzut decât oricând în istoria echipei naţionale.

Aşadar, va fi interesant de văzut dacă selecţionerul se va baza pe aceiaşi jucători ca la ultima acţiune sau dacă va încerca să vină cu ceva nou.

Lista preliminară de convocări a conţinut câteva nume surpriză, însă aceasta acoperă doar stranierii, astfel că fotbaliştii care vor fi chemaţi din campionatul intern nu vor fi cunoscuţi până la anunţarea listei finale.

Iar selecţionerul ar putea lua în calcul şi câteva nume surpriză din Liga 1, mai ales că actuala ediţie a campionatului nostru a avut parte de mai mult fotbal decât în ultimii ani.

Trei jucători de la FC U Craiova, la echipa naţională?

Printre echipele care au încercat să facă spectacol în Superligă se numără şi FC U Craiova, care, sub îndrumarea lui Marius Croitoru, mereu va dori să practice un joc plăcut ochiului.

Tehnicianul oltenilor este de părere că trei dintre jucătorii săi ar putea merita să obţină convocarea la echipa naţională a României, deşi a punctat că nu doreşte să pună presiune pe Edi Iordănescu.

Cei trei fotbalişti nominalizaţi de Croitoru sunt Radu Negru (23 de ani), care nu are niciun meci pentru nicio selecţionată a României, Vlad Achim (33 de ani), care a fost convocat, dar nu a jucat pentru naţională, şi Gabi Iancu, care a evoluat în patru partide sub tricolor şi are mai multe selecţii la juniori.

Negru, Achim sau Iancu sunt jucători care, în ultima perioadă, dacă ne uităm pe cifre, pe evoluţii, s-au ridicat la nivelul celor mai buni fotbalişti din România.

Nu e uşor să prinzi de atâtea ori echipa etapei. E clar că merită să fie văzuţi de selecţioner. Dar el e unul singur, noi suntem 20 de milioane de «selecţioneri».

Să-l lăsăm pe selecţioner să facă alegerile, nu e normal să punem presiune”, a declarat Marius Croitoru.

Pe lângă aceştia trei, un alt jucător de la FC U Craiova, Juan Bauza, şi-a oferit serviciile echipei naţionale.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare