Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Variantă bombă pentru Edi Iordănescu! Starul lui FC U Craiova aşteaptă convocarea la echipa naţională a României: ”Ar fi o mare onoare”

Variantă bombă pentru Edi Iordănescu! Starul lui FC U Craiova aşteaptă convocarea la echipa naţională a României: ”Ar fi o mare onoare”

Echipa națională

Comentarii

Înaintea unei noi acţiuni a echipei naţionale, Edi Iordănescu a primit vestea că s-ar putea baza în viitor pe unul dintre cei mai valoroşi străini din Liga 1. Juan Bauza (26 de ani) a dezvăluit că ar accepta fără să stea pe gânduri o convocare la echipa naţională a României.

Sosit în România în februarie 2020, la Csikszereda, Juan Bauza a petrecut un sezon şi jumătate în eşalonul secund, înainte de a fi remarcat şi achiziţionat de FC U Craiova.

După ce îl împrumutaseră la începutul sezonului trecut, oltenii au plătit în această vară clauza de cumpărare definitivă a argentinianului, astfel că acesta este deţinut în totalitate de clubul din Bănie.

Deşi este predispus la diverse accidentări, Bauza s-a remarcat ca unul dintre cei mai valoroşi jucători din campionatul nostru şi ar fi dorit de FCSB, Rapid şi rivala Universitatea Craiova.

Adrian Mititelu a afirmat că nu plănuieşte să îl vândă pe argentinian unei rivale din Liga 1, la fel cum a făcut cu Andrea Compagno, dar ar putea fi tentat să se răzgândească din motive ”naţionaliste”.

Într-un interviu acordat recent, Juan Bauza a recunoscut că visa să îşi reprezinte echipa naţională, însă şansele ca acest lucru să se întâmple sunt aproape nule.

Variantă bombă pentru Edi Iordănescu! Bauza aşteaptă convocarea la echipa naţională a României

Aşadar, starul lui FC U Craiova a afirmat că ar fi ”o mare onoare” să fie convocat de Edi Iordănescu şi să evolueze sub tricolor, pentru ţara sa ”adoptivă”, lucru care ar fi mult mai dificil dacă pleacă din România.

În mod clar am visat mereu să îmi reprezint ţara jucând la echipa naţională! Bineînţeles că ar fi o mare onoare şi aş accepta cu plăcere dacă ar veni o convocare pentru naţionala României!”, a declarat Juan Bauza, pentru Fanatik.

Deşi nu îndeplineşte criteriile pentru acordarea cetăţeniei, în astfel de cazuri se pot face excepţii, mai ales că fotbalistul de 26 de ani ar fi un mare atu pentru România.

Până acum, singurul jucător străin care a obţinut cetăţenia şi a îmbrăcat tricoul echipei naţionale este Mario Camora, care este şi străinul cu cele mai multe apariţii în Liga 1, deşi nu mai este teoretic străin.

Afla mai multe despre: juan bauza 

viewscnt
Articole similare