Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu, mesaj direct către Gigi Becali. Cât trebuie să plătească patronul FCSB pentru Bauza: ”Da, există interes mare de la ei, dar trebuie să plătească atât!”

Adrian Mititelu, mesaj direct către Gigi Becali. Cât trebuie să plătească patronul FCSB pentru Bauza: ”Da, există interes mare de la ei, dar trebuie să plătească atât!”

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu, patronul de la FC U Craiova, a recunoscut că FCSB este interesată de Juan Bauza.

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, s-a mişcat rapid după ce echipa a pătruns în grupele Conference League. Afaceristul a bătut palma cu Adrian Mititelu pentru venirea lui Andrea Compagno, care a fost prezentat oficial, în schimbul a 1.5 milioane de euro. Oltenii au şi 10% din drepturile unui transfer ulterior. 

Înainte de a-l transfera pe atacantul italian, Gigi Becali a anunţat că este fan al unui mijlocaş din Superligă, acesta fiind Juan Bauza. De altfel, au apărut informaţii despre un interes al FCSB, înainte ca mijlocaşul să se accidenteze. 

Adrian Mititelu a dezvăluit interesul FCSB-ului pentru Bauza. Patronul oltenilor a rostit şi o sumă pentru mijlocaşul ofesiv din Bănie. 

”Da, există interes mare de la FCSB, dar trebuie să plătească atât!”

”Da, există interes mare de la FCSB pentru Bauza, dar este exclus să plece. Nu poate să ajungă acolo pentru că el are o valoare mult mai mare. Aşa este, şi la Compagno am spus la fel, dar diferenţa dintre ei este mult mai mare. Eu nu spun că nu-l dau la FCSB. 

Eu mi-am schimbat politica şi nu mai vreau acel Adrian Mititelu care nu vindea nimănui. Am fost considerat după aia prostul României şi se spunea că nu ştiu să facă management fotbalistic.

Acum mi-am revenit, nu mai sunt prostul de atunci. Dacă FCSB şi chiar CS U vor să cumpere jucători, îi vând, n-am nicio problemă. Domnul Rotaru are bani. Să-mi dea şi mie 5 milioane şi îl dau pe Bauza. Care e problema?

Eu sunt sărac. Îmi mai trebuie 5 milioane ca să termin baza. Cum să creştem? Eu nu am afaceri cum au domnii Şucu, Becali sau Rotaru. Eu trebuie să supravieţuiesc şi vreau să arăt că ştiu să fac şi eu management sportiv. Dacă FCSB vrea să cumpere un jucător şi acceptă preţul, îl dau”, a spus Mititelu, potrivit sport.ro.

Afla mai multe despre: fc u craiova-fcsb-becali-bauza-mititelu 

viewscnt
Articole similare