Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Postul lui Nicolae Dică, ”în pericol” după un nou rezultat negativ! Remiza cu Voluntari l-ar putea costa: ”Am zis că va avea viaţă grea” | EXCLUSIV

Postul lui Nicolae Dică, ”în pericol” după un nou rezultat negativ! Remiza cu Voluntari l-ar putea costa: ”Am zis că va avea viaţă grea” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Luni seara, FCSB a fost la un pas de a obţine a doua victorie din această ediţie a Ligii 1, dar a scăpat punctele din mână în ultimele secunde. Roş-albaştrii rămân astfel cu doar un rezultat pozitiv din opt etape disputate.

La fel ca în fiecare sezon, FCSB ţintea câştigarea campionatului la începutul acestei stagiuni, dar, bazat pe actuala formă din Liga 1, jucătorii pregătiţi de Nicolae Dică ar avea noroc să prindă play-off-ul.

După opt etape, roş-albaştrii au o singură victorie şi cinci remize, astfel că au reuşit să obţină, în medie, doar un punct pe etapă. Dacă ar ţine-o tot aşa, nici nu s-ar apropia de play-off.

Luni seara, FCSB a fost la un pas de a obţine o victorie importantă împotriva lui FC Voluntari. După ce s-au întrecut în ratări, roş-albaştrii au dat lovitura prin David Miculescu.

Însă, în ultimele minute, după eliminarea lui Malcom Edjouma, Risto Radunovic, salvatorul de la meciurile cu Saburtalo şi Viking, a alunecat în careu şi a comis penalty, din care ilfovenii au egalat.

Nicolae Dică a ”tunat” în urma fluierului final şi se apropie încet, dar sigur de borna de 15 etape, când Gigi Becali va interveni peste el dacă este nemulţumit de prestaţiile echipei.

Postul lui Nicolae Dică, ”în pericol” după un nou rezultat negativ

Înaintea partidei cu Voluntari, într-un interviu cu Orange Sport, Helmut Duckadam avertiza că postul său va fi ”în pericol” dacă nu se impune cu Voluntari, lucru care s-a şi întâmplat.

Din discursul lui Dică din urma remizei de pe Arena Naţională, era evident că antrenorul resimte o presiune uriaşă la momentul actual, care va duce la înlocuirea sa dacă nu se îmbunătăţesc rezultatele.

Mai sunt multe jocuri. Cu siguranţă vor face faţă. Dar au început foarte slab şi Dică şi-a recunoscut o parte din vină.

Ca să ai o echipă omogenă, trebuie să foloseşti cel puţin nouă jucători din echipa de bază, pentru că acest lucru este important.

Chiar dacă joci din trei în trei zile ai şansa de a face cinci schimbări şi când îţi asiguri un avantaj, cele trei puncte, poţi să faci schimbări, să scoţi din titulari ca să îi menajezi pentru cupele europene.

Eu am zis că Dică va avea viaţă grea în cazul în care va pierde la West Ham. Era de aşteptat, chiar dacă echipa a făcut o partidă mai mult decât bună.

Vine meciul cu Voluntari şi în situaţia în care nu câştigă, postul lui Dică va fi în pericol”, a declarat Helmut Duckadam, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare