Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a comentat Nicolae Dică remiza cu FC Voluntari. FCSB, locul 13 după zece etape

Cum a comentat Nicolae Dică remiza cu FC Voluntari. FCSB, locul 13 după zece etape

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a tras concluziile după un nou meci în care FCSB nu reuşeşte să câştige în campionat, de data aceasta remizând cu FC Voluntari.

FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, luni, pe teren propriu, cu FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a zecea din Superligă.

Pentru FCSB a marcat Miculescu, în minutul 82, iar pentru FC Voluntari a înscris Nemec din penalty, în minutul 90+7.

În minutul 16, Matricardi a marcat, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Cum a comentat Nicolae Dică remiza cu FC Voluntari. FCSB, locul 13 după zece etape

În urma acestei remize, FCSB rămâne cu o singură victorie în campionat. Vicecampioana a acumulat doar opt puncte în opt partide jucate. 

La finalul meciului, Nicolae Dică nu a fost mulţumit de rezultatul final, echipa sa fiind egalată la ultima fază a partidei şi a avut mai multe răspunsuri dure de-a lungul flash-interviului.

”A fost aşa o nebunie pe finalul jocului. În Europa am făcut jocuri bune, am câştigat, şi în campionat nu reuşim să câştigăm. Am pierdut foarte multe puncte şi play-off-ul este departe de noi. 

(n.r. în Europa vă mai gânditi la locul 2? Dică se enervează) Ne mai gândim la locul doi. Ne gândim să câştigăm în campionat. Vom vedea ce vom face în Europa. Nu mai trebuie să punem presiune pe jucători în Europa, nu mai contează.

Este important ca jucătorii să înţeleagă că trebuie să joace la trei-patru zile. Am fost şi eu fotbalist şi la trei-patru zile jucam. 

(n.r. schimbări la pauză Popescu şi Coman) Îmi doresc altceva de la ei şi vreau mai mult de la ei şi de la toţi, nu doar de la ei. 

Popescu este un jucător tânăr, un jucător de perspectivă, are şi căderi. Important este să muncească în fiecare zi, iar atunci când intră pe teren să dea totul pentru echipă. 

În afară de Tamm şi de Radunovic, care sunt ăia cu foarte multa experienţă?! Când vorbim de foarte mare experienţă, vorbim de jucători de la 28-30 de ani în sus. Noi avem doi jucatori peste 30 de ani.

Când îi schimb, nu-i bine că-i schimb, când merg cu o echipa, nu e bine că merg cu o echipă. Când e bine? Spune-mi şi mie, că nu ştiu 

(n.r. despre Anderlecht) Optimist trebuie să fiu. Eu de obicei sunt pozitiv”, a declarat Dică, după meci.

Afla mai multe despre: dicafcsb 

viewscnt
Articole similare