Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Billel Omrani a ajuns în cantonamentul FCSB după ce a semnat contractul!

FOTO | Billel Omrani a ajuns în cantonamentul FCSB după ce a semnat contractul!galerie foto

FCSB

Comentarii

Billel Omrani (28 de ani) s-a prezentat la baza FCSB după ce Gigi Becali a anunţat că atacantul a bătut palma pentru transfer.

Gigi Becali l-a transferat gratis pe Billel Omrani, fotbalist rămas liber de contract după ce a plecat de la CFR Cluj, club cu care a câştigat cinci titluri de campion în România. Atacantul crescut la Olympique Marseille a ajuns în cantonamentul echipei roş-albastre.

FOTO | Billel Omrani a ajuns în cantonamentul FCSB după ce a semnat contractul!

Transferul lui Billel Omrani la FCSB a fost anunţat de Gigi Becali, omul de afaceri care a anunţat că l-a convins pe francez să semneze un contract pe un salariu de 20.000 de euro, plus o primă de instalare.

La câteva ore după anunţul lui Gigi Becali, Billel Omrani s-a prezentat la baza din Berceni a FCSB, iar agentul Florin Vulturar a publicat prima imagine cu Omrani în cantonamentul roş-albaştrilor.

Contractul lui Billel Omrani cu FCSB se întinde pe un an, iar clubul are opţiunea de a prelungi înţelegerea pe încă un sezon.

Billel Omrani a jucat pentru CFR Cluj 210 partide, a marcat de 47 de ori şi a dat şi 42 de pase decisive. A venit în Gruia în 2016, de la Olympique Marseille. Prestaţiile sale i-au atras atenţia şi lui Gigi Becali, care l-a ofertat oficial şi l-a transferat, într-un final.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Billel Omrani în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: billel omranifcsbfoto 

viewscnt
Articole similare