Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dawa, gafă incredibilă în propriul careu. Fundaşul FCSB-ului l-a ”ajutat” pe Matricardi să marcheze. Golul a fost anulat

VIDEO | Dawa, gafă incredibilă în propriul careu. Fundaşul FCSB-ului l-a ”ajutat” pe Matricardi să marcheze. Golul a fost anulat

FCSB

Comentarii

În meciul FCSB - FC Voluntari, Joyskim Dawa a fost protagonistul unei faze comice în propriul careu.

FCSB şi FC Voluntari s-au întâlnit în ultimul meci din etapa a zecea din Superligă, într-o reeditare a partidei din play-off-ul sezonului trecut atunci când formaţia ilfoveană le-a răpit roş-albaştrilor şansa unui meci decisiv pentru titlu cu CFR Cluj în ultima rundă.

Nicolae Dică a trimis cel mai bun prim ”11” pentru această partidă, cu speranţa de obţine o victorie foarte necesară. Vicecampioana avea doar şapte puncte obţinute în şapte meciuri.

VIDEO | Dawa, gafă incredibilă în propriul careu. Fundaşul FCSB-ului l-a ”ajutat” pe Matricardi să marcheze

Meciul a început fără mari ocazii în primul sfert de oră, dar în minutul 16 s-a petrecut cea mai ”fierbinte” fază, una care a avut loc în careul FCSB-ului.

Joyskim Dawa le-a dat emoţii coechipierilor şi fanilor. În încercarea de a respinge mingea, fundaşul central i-a ”pasat” în propriul careu lui Matricardi, care a deschis scorul.

Totuşi, elevii lui Dică au răsuflat uşuraţi. Reuşita a fost anulată pentru o poziţie în offside.

Afla mai multe despre: fcsbdawa 

viewscnt
Articole similare