Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”În România, dacă te aperi bine, ai şanse mult mai mari să câştigi”. Concluziile lui Chipciu după prima victorie a lui U Cluj: ”Asta e istoria în Liga 1”

”În România, dacă te aperi bine, ai şanse mult mai mari să câştigi”. Concluziile lui Chipciu după prima victorie a lui U Cluj: ”Asta e istoria în Liga 1”

U Cluj

Comentarii

Alex Chipciu a reacţionat după prima victorie obţinută de U Cluj în acest sezon al Superligii.

U Cluj a învins-o pe CS Mioveni, scor 1-0, într-un meci din etapa a zecea din Superligă şi a obţinut, astfel, prima victorie stagională.

Chipciu: ”În România, dacă te aperi bine, ai şanse mult mai mari să câştigi”

La capătul partidei, Alex Chipciu s-a arătat mulţumit de victoria ardeleană şi a abordat şi subiectul meciului dintre FCSB şi Anderlecht, două dintre echipele la care a evoluat în carieră.

Meciul va avea loc joi, 15 septembrie, de la ora 22:00.

”Nu-mi dau seama dacă a fost un meci foarte spectaculos. Important e că am câştigat. 

În România, dacă te aperi bine, ai şanse mult mai mari să câştigi pentru că marchezi un gol, apoi condiţiile sunt... pe care le vedeţi.

Terenurile sunt uscate, iarba e mare, e foarte greu să pasezi şi trebuie să te mobilizezi să nu iei gol şi să dai un gol şi se termină meciul. Cam asta e istoria în Liga 1. 

(n.r. al doilea meci la rând ca fundaş dreapta) Îmi place fotbalul. Am jucat pe toate poziţiile, cred că mai puţin fundaş central. Am jucat atacant la Steaua (n.r. FCSB), fundaş stânga la Anderlecht, inter, dar fundaş central cred că n-am jucat. Bine, în poartă nu cred că... sau m-am băgat odată când eram în 10. Îmi place fotbalul, vreau să joc oriunde. 

(n.r. despre FCSB cu Anderlecht) Mă uit la meicuri şi din liga a doua, o grămadă de meciuri. La meciul acesta clar o să mă uit, va fi un meci interesant. 

Ambele echipe au şanse. Steaua (n.r. FCSB) cred că va avea şanse cu suporterii, stadionul full. Anderlecht, o echipă care se bazează pe tineri, nu mai bagă banii pe care îi băga atunci când jucam eu cu Stanciu acolo. 

Nu va fi un meci uşor nici pentru Steaua (n.r. FCSB), e clar, dar cred că mai greu va fi la Bruxelles pentru ei”, a declarat Chipciu, după meci. 

Afla mai multe despre: chipciuu cluj 

viewscnt
Articole similare