Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | CFR, "on fire": încă un transfer! "Perlă" pentru Dan Petrescu

ALERTĂ | CFR, "on fire": încă un transfer! "Perlă" pentru Dan Petrescu

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a mai făcut un transfer. Atacantu Ibrahima Mandefu (21 de ani) a semnat cu echipa campioană a României.

Printr-un comunicat, CFR Cluj a oficializat transferul lui Ibrahima Mandefu,o un atacant din Senegal, legitimat pentru moment la echipa secundă a clubului.

OFICIAL | Încă un transfer la CFR Cluj. Atacantul a semnat: "Bun venit!"

Campania de transferuri continuă, în Gruia, şi după ce perioada de mercato s-a încheiat. CFR Cluj a anunţat, luni, printr-un comunicat oficial, transferul lui Ibrahima Mandefu.

Senegalezul în vârstă de 21 de ani va evolua, pentru moment, la formaţia secundă a clubului. Cel mai probabil, Mandefu va urma exemplul lui Yeboah şi va fi promovat ulterior de către Dan Petrescu la prima echipă.

"Bun venit, Ibrahima Mandefu! Suntem bucuroşi să vă anunţăm că Ibrahima Mandefu, atacant în vârstă de 21 ani, este noul fotbalist al echipei noastre secunde. Fotbalistul născut în Senegal, având şi cetăţenie franceză, a mai evoluat la echipele de tineret ale celor de la Lille, Amiens şi Lens. De curând, Mandefu a primit convocarea la naţionala U23 a Senegalului pentru acţiunile din luna septembrie.

Îi dorim multă baftă şi cât mai multe realizări la clubul nostru!"
, au transmis cei de la CFR Cluj.

Hammershoy-Mistrati, Jefte, Kolinger, Braun, Scuffet, Brucic, Muhar, Malele, Billong, Janga şi "Ze Gomes" sunt transferurile făcute de CFR Cluj în perioada de mercato din vară.

Afla mai multe despre: ibrahima mandefutransferoficialcfr cluj 

viewscnt
Articole similare