Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Englezii, uluiţi! Jucătorul avertizat de Dică, vedetă. Ce a apărut în presa din Anglia

Englezii, uluiţi! Jucătorul avertizat de Dică, vedetă. Ce a apărut în presa din Anglia

FCSB

Comentarii

Jucătorul avertizat de Nicolae Dică, Joyskim Dawa (26 de ani), a luat ochii presei din Anglia la meciul West Ham - FCSB 3-1, împreună cu partenerul din centrul defensive, Joonas Tamm. Englezii de la The Sun au fost uluiţi de "perechea" Dawa - Tamm, care a ajuns "vedetă" tabloidul britanic.

Nicoale Dică l-a avertizat pe Joyskim Dawa, în direct la Orange Sport, că dacă va continua să facă greşeli decisive atunci va fi scos din echipă. Fundaşul a făcut un meci foarte bun contra lui West Ham, în Conference League, iar The Sunt l-a lăudat pe el şi pe Joonas Tamm.

Englezii, uluiţi! Jucătorul avertizat de Dică, vedetă. Ce a apărut în presa din Anglia

FCSB a fost învinsă cu 3-1 de West Ham, la Londra, într-un meci din grupele Conference League. Pentru FCSB, totul s-a năruit în repriza a doua, în care "roş-albaştrii" au încasat trei goluri, asta după ce Andrei Cordea a deschis scorul în minutul 34 pe London Stadium.

Timp de 68 de minute, dar mai ales prima repriză, FCSB a fost la înălţime contra lui West Ham, iar perechea de fundaşi centrali Dawa - Tamm a ieşit în evidenţă prin intervenţiile pe care le-a avut la jucătorii "Ciocănarilor". The Sun i-a lăudat pe Dawa şi Tamm, care au făcut un meci solid, asta după ce Nicolae Dică l-a avertizat pe Joyskim Dawa cu scoaterea din echipă dacă va continua în greşeli.

"Gazdele s-au bucurat de posesie şi ocazii în începutul de meci, dar Scamacca a fost risipitor în faţa unei perechi de fundaşi centrali, Joyskim Dawa şi Joonas Tamm, combative", au scris englezii de la The Sun. Jurnaliştii britanici au scris şi despre Ştefan Târnovanu că "abia dacă a fost testat" în prima repriză, dar şi despre faptul că l-a scos din teren pe Maxwell Cornet la faza penalty-ului.

West Ham - FCSB s-a terminat 3-1, în debutul grupei din Conference League, după ce Andrei Cordea (34), respectiv Bowen (69-penalty), Emerson (75) şi Antonio (90) au marcat.

Nicolae Dică l-a avertizat pe Joyskim Dawa: "Dacă va continua aşa nu va mai juca!"

"Eu sper ca într-o perioadă cât mai scurtă să devină mai bun. Îşi doreşte treaba asta, rămâne după antrenament şi lucrează. Sperăm ca într-o perioadă cât mai scurtă să nu mai facă aceste greşeli. Nu pot să garantez. Ai încredere într-un jucător, când văd că e preocupat să înveţe, încerc să-l fac mai bun. Dacă va continua în greşeli, e clar că nu va mai juca. Ai încredere, îl bagi, îi spui. Dacă nu reuşeşte să ajungă la un nivel... E vorba despre oricare jucător", a spus Nicolae Dică, la Orange Sport.

Joyskim Dawa e cel mai folosit jucător al FCSB în acest sezon. Fundaşul central a strâns 13 partide, două goluri şi un assist.

  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Joyskim Dawa în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: joyskim dawatammnicolae dicathe sunpresafcsbfundasi 

viewscnt
Articole similare