Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | 3 jucători lăudaţi de Mihai Stoica după West Ham - FCSB 3-1: "Au jucat senzaţional. Nu am arătat rău deloc"

EXCLUSIV | 3 jucători lăudaţi de Mihai Stoica după West Ham - FCSB 3-1: "Au jucat senzaţional. Nu am arătat rău deloc"

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (57 de ani) a lăudat 3 jucători de la FCSB după meciul cu West Ham, 1-3 la Londra în debutul din grupele Conference League. Malcom Edjouma, Joonas Tamm şi Andrea Compagno au fost remarcaţi cu menţiuni speciale de expertul Orange Sport.

FCSB a condus la pauză, la Londra, pe West Ham, dar în repriza a doua a fost învinsă de "Ciocănari". Golul lui Cordea (34) a aprins speranţele pentru un rezultat bun la Londra, însă Bowen (69-penalty), Emerson (74) şi Antonio (90) au năruit totul în repriza secundă.

EXCLUSIV | 3 jucători lăudaţi de Mihai Stoica după West Ham - FCSB 3-1: "Au jucat senzaţional. Nu am arătat rău deloc"

Contactat de Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit despre partida din Conference League şi a lăudat trei jucători de la FCSB.

Malcom Edjouma (25 de ani), Joonas Tamm (30 de ani) şi Andrea Compagno (26 de an) "au jucat senzaţional", chiar dacă n-au experienţă în cupele europene.

"Au fost câţiva jucători care s-au ridicat la nivelul partidei, unii chiar au surprins, au jucat senzaţional deşi nu au experinţă în competiţii europene. Edjouma, meci de excepţie. (...) Scamacca a fost anihilat de Tamm. Tocmai de asta trebuie remarcat şi faptul că Compagno este o achiziţie excepţională, a făcut meciuri bune deşi am pierdut. Nu am arătat rău deloc", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

West Ham - FCSB 3-1, în grupele Conference League

FCSB a pierdut joi seara la Londra, scor 1-3, primul meci din grupele Conference League, cu echipa engleză West Ham United

Cordea a deschis scorul în minutul 34, din pasa lui Olaru. Bowen a egalat din penalti, în minutul 68. Al doilea gol al gazdelor a fost înscris de Emerson, în minutul 75, iar Michail Antonio a închis tabela în minutul 90.

WEST HAM: Areola - Coufal, Kehrer, Ogbonna (Dawson 90+2), Emerson - Downes, Rice, Lanzini (Paqueta 46) – Cornet (68 Fornals), Scamacca (Michail Antonio 46), Benrahma (Bowen 46). ANTRENOR: David Moyes

FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa (Haruţ 87), Tamm, Radunovic – Olaru (B. Rusu 90), Edjouma, Oaidă (Radaslavescu 90) - Cordea, Compagno (Miculescu 70), Fl. Coman (Oct. Popescu 71). ANTRENOR: Nicolae Dică

Cartonaşe galbene: Cornet 39, Ogbonna 47, Emerson 54 / Dawa 61 Târnovanu 66, Oaidă 83

Arbitru: Benoît Bastien – Hicham Zakrani, Aurelien Berthomieu – Jeremie Pignard (toţi din Franţa).

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbedjoumatammcompagnowest ham 

viewscnt
Articole similare