Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce l-a nemulţumit pe Nicolae Dică după eşecul cu West Ham: ”Trebuie să ducem 90 de minute, cât duce jocul!”

Ce l-a nemulţumit pe Nicolae Dică după eşecul cu West Ham: ”Trebuie să ducem 90 de minute, cât duce jocul!”
Comentarii

FCSB a pierdut joi seara la Londra, scor 1-3, primul meci din grupele Conference League, cu echipa engleză West Ham United.

Cordea a deschis scorul în minutul 34, din pasa lui Olaru. Bowen a egalat din penalti, în minutul 68. Al doilea gol al gazdelor a fost înscris de Emerson, în minutul 75, iar Michail Antonio a închis tabela în minutul 90.

La finalul meciului, Dică a oferit mai multe declaraţii. El a fost mulţumit de modul cum s-au prezentat băieţii lui, dar a scos în evidenţă faptul că echipa trebuie să fie capabilă să joace 90 de minute. Antrenorul nu a fost mulţumit de decizia de a da penalty în minutul în repriza secundă pentru West Ham. 

”Trebuie să ducem 90 de minute, cât duce jocul!”

”Am făcut un joc foarte bun. Şi-au creat câteva ocazii în prima repriză, dar şi noi am avut ocazii. Am avut un gol marcat. Am început a doua repriză bine. Ei până la acest penalty nu au avut nicio ocazie. Am făcut acea greşeală, a venit acel penalty, iar ei au venit peste noi şi au mai marcat două goluri. 

Nu reuşim să scoatem o minge din careu. Din păcate, am luat şi golul 2 foarte repede, aşa a fost jocul. V-am spus că 70 de minute ne-am ridicat la nivelul jocului, ăsta este important. Mă bucură acest lucru, dar trebuie să ducem 90 de minute, cât duce jocul. Trebuie să nu mai facem astfel de greşeli, ca în campionat, ca în Europa. Când adversarul nu anunţă nimic, facem noi câte o greşeală şi ieşim din joc. 

Îi felicit pe suporteri au fost senzaţionali. Din păcate, nu am reuşit să câştigăm. Trebuie să fim pregătiţi pentru a juca din 3 în 3 zile. Mă sperie poziţia din clasament, nu este ok. Trebuie să urcăm în clasament”, a spus Nicolae Dică, la finalul partidei. 

Afla mai multe despre: conference league-dică-fcsb-west ham 

viewscnt
Articole similare