adplus-dvertising
You are here:

Patrick Mouratoglu, declaraţii tranşante despre Simona Halep. Antrenorul spune lucruri neştiute până acum

Patrick Mouratoglu, declaraţii tranşante despre Simona Halep. Antrenorul spune lucruri neştiute până acumgalerie foto

Simona Halep

Comentarii

Deşi colaborează de mai puţin de jumătate de an, Simona Halep (30 de ani) şi Patrick Mouratoglou (52 de ani) au deja o relaţie foarte apropiată. Într-o perioadă tumultuoasă pentru sportivă, afectată de rezultate modeste şi, mai ales, de divorţul de Toni Iuruc (43 de ani), antrenorul a dezvăluit ce probleme a întâmpinat românca în ultima vreme.

După ce căzuse din top 20 WTA, măcinată de accidentări şi rezultatele modeste obţinute la diverse competiţii, Simona Halep a luat din calcul să se retragă din tenis, chiar dacă are doar 30 de ani.

Românca şi-a recăpătat motivaţia după ce a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou şi a recunoscut în mai multe rânduri ce impact pozitiv a avut noul său antrenor asupra sa.

Într-un interviu în presa britanică, Mouratoglou s-a destăinuit în legătură cu dificultăţile întâmpinate în colaborarea cu Halep, care încă este măcinată de dezamăgirile din trecut.

Proaspăt divorţată, după doar un an de căsnicie, şi afectată de probleme medicale, rezultatele modeste ale Simonei o afectează din ce în ce mai mult, mai ales din punct de vedere mental.

Patrick Mouratoglou a dezvăluit că starea emoţională a fostului număr 1 WTA nu a fost cea mai bună sau stabilă în ultima perioadă şi a oferit detalii din culise despre cum încearcă să o sprijine pe Simona.

Mouratoglu, detalii din culise despre Simona Halep

Cred că era complet extenuată, fizic, dar şi mai mult psihic decât fizic. Am început în aprilie şi am făcut multe schimbări, nu pentru că le-aş fi vrut eu, a fost decizia ei.

Dar ea a făcut multe schimbări pentru că aceasta este personalitatea ei. Dă 100% tot timpul. Aparent, acum a muncit mai mult ca oricând.

Nu ştiu ce era înainte, dar, din ce am auzit de la preparatorul ei fizic, a muncit, foarte, foarte, foarte mult cu mine.

Atacul de panică de la Roland Garros a avut loc pentru că a vrut să se descurce mult prea bine şi i-a cauzat mult prea mult stres.

Dar acesta a fost primul semnal că avea dificultăţi din punct de vedere mental. După s-a descurcat bine.

A jucat multe la turnee pentru că avea nevoie, trebuia. Nu am schimbat cum juca, doar am făcut câteva modificări.

După înfrângerea din semifinale de la Wimbledon, a fost foarte 'goală' din punct de vedere emoţional şi a plătit preţul.

Mereu câştigi puţin undeva şi pierzi puţin altundeva. Nu poţi avea totul din prima zi. Treaba mea este să ajut oamenii să îşi atingă obiectivele, obiectivele lor, nu ale mele.

Cu Simona totul s-a mişcat repede pentru că a avut încredere 100% în mine din prima zi. A zis 'vreau să schimb tot ce trebuie schimbat'.

Asta a cauzat foarte mult stres, de obicei nu lucrez aşa”, a declarat Patrick Mouratoglou, pentru inews.

La scurt timp înainte de a divorţa oficial de Toni Iuruc, Simona Halep a luat decizia de a se muta la Nisa şi este în căutarea unei locuinţe pe Coasta de Azur.

viewscnt
Articole similare