Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS Ţara în care Halep ar urma să se mute definitiv! Familia ar fi fost anunţată care e oraşul. Noi informaţii după vestea divorţului

BREAKING NEWS Ţara în care Halep ar urma să se mute definitiv! Familia ar fi fost anunţată care e oraşul. Noi informaţii după vestea divorţului

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep se află în topul tenisului mondial, iar la 30 de ani plănuieşte să-şi continue cariera pentru a câştiga un nou titlu de grand slam. În ultima perioadă, jucătoarea din Constanţa ar fi luat în calcul tot mai serios să se stabilească definitiv într-un oraş din Franţa aflat tot la malul mării.

Oraşul în care Simona Halep ar vrea să se stabilească definitiv. Noi informaţii după vestea divorţului de Toni Iuruc

Dacă pe terenul de joc lucrurile nu au mers în direcţia dorită în ultima perioadă, Simona Halep ar lua în calcul mai multe schimbări în viaţa privată. 

Miercuri, ProSport a oferit informaţia că Simona Halep şi Toni Iuruc (43 de ani) divorţează la scurt timp după ce s-au căsătorit civil. 

Sursele Orange Sport confirmă că fosta jucătoare de pe locul 1 mondial ar fi tot mai aproape de despărţirea oficială de logodnicul său cu care şi-a unit destinele anul trecut. 

Ei se cunosc din 2018 şi în toamna acestui an au programată nunta, la Sinaia. 

Aceleaşi surse Orange Sport susţin că Simona Halep (locul 7 WTA) ar fi tot mai aproape să se stabilească definitiv în altă ţară, într-un loc care a fermecat-o, tot la malul mării, precum Constanţa, oraşul său natal. 

Simona Halep le-ar fi spus apropiaţilor în mai multe rânduri că ar vrea să se mute definitiv la Nisa, în Franţa. 

Ea se simte tot mai apropiată de oraşul superb de pe Coasta de Azur, un important centru turistic de lux. 

Conform informaţiilor Orange Sport, Simona Halep şi-ar dori de multă vreme să facă acest pas important în viaţa sa, iar jucătoarea ar fi cerut şi părerea celor mai apropiate persoane. 

Deşi familia a urmat-o în trecut la multe turnee importante şi a asistat din gradene la succesul său din tenis, Simona Halep i-ar fi cerut mamei sale un aspect inedit cât timp s-a aflat în cantonament la Nisa. 

În perioada în care s-a pregătit în capitala Coastei de Azur, Simona Halep ar fi primit vizita mamei sale, Tania Halep, în jurul sărbătorilor pascale din acest an. 

Totul pentru a-i prezenta mamei sale oraşul de vis în care urma să se concentreze toată activitatea sa. Apropiaţii ar fi fost informaţi, deja, că se simte atrasă de Nisa şi că ar lua în calcul mutarea definitivă în Franţa. 

Vestea divorţului de Toni Iuruc prezentată de sursa citată vine la peste o săptămână de la şocul suferit la US Open. 

Simona Halep, locul 7 WTA şi favorită 7, a fost eliminată în primul tur al turneului de grand slam US Open, ea fiind învinsă de jucătoarea ucraineană Daria Snigur, numărul 124 mondial. Daria Snigur s-a impus cu scorul de 6-2, 0-6, 6-4.

Afla mai multe despre: simona halepsimona halep nisasimona halep toni iuructoni iurucsimona halep se muta din romania 

viewscnt
Articole similare