Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

U Craiova i-a găsit înlocuitor lui Koljic! Fotbalistul vândut de Hagi pentru aproape un milion de euro a început negocierile cu oltenii

U Craiova i-a găsit înlocuitor lui Koljic! Fotbalistul vândut de Hagi pentru aproape un milion de euro a început negocierile cu olteniigalerie foto
Comentarii

Un nou sezon, o nouă accidentare gravă pentru Elvir Koljic (27 de ani). Bosniacul are probleme medicale serioase din nou şi urmează să fie absent tot restul anului, astfel că Universitatea Craiova s-a decis să încerce să aducă încă un atacant la club.

Sosit în România la începutul sezonului 2018/2019, Elvir Koljic a impresionat prin calităţile sale încă din primul an petrecut în România, dar niciodată nu a reuşit să marcheze niciodată peste 13 goluri într-o ediţie de campionat.

De ce? Pentru că bosniacul este incredibil de susceptibil la accidentări. În prima stagiune în Bănie, din 40 de partide, Koljic a prins numai 19, marcând de 13 ori.

În al doilea sezon, Koljic a jucat doar 15 meciuri, punctând de şase ori, în timp ce în al treilea a însumat şase goluri în doar opt partide.

În medie, Koljic are statistici de atacant de mare valoare, dar fizicul său ”fragil” l-a afectat grav de-a lungul anilor şi l-a făcut să îşi piardă din calităţi.

La meciul cu Hermannstadt, penultimul din campionat, atacantul bosniac, care a fost titular, s-a accidentat în minutul 64 şi a avut nevoie să fie operat de urgenţă.

Întrucât urmează să absenteze restul anului, U Craiova s-a decis că are nevoie de un înlocuitor, iar Fanatik a anunţat cine ar fi acesta.

U Craiova i-a găsit înlocuitor lui Koljic

Deoarece perioada de mercato s-a încheiat, oltenii mai pot transfera doar jucători liberi de contract, astfel că fostul jucător de la Poli Iaşi, Farul şi Sepsi a intrat în atenţia conducerii din Bănie.

Este vorba de Kevin Luckassen (29 de ani), care este liber de contract după despărţirea de Kayserispor, echipa la care îl vânduse Gică Hagi.

După ce a ajuns în România pentru prima dată la Iaşi, atacantul batav a făcut pasul la Viitorul, unde avea să puncteze de nouă ori în 19 meciuri.

După doar jumătate de sezon pe litoral, Kayserispor, condusă atunci de Dan Petrescu, a decis că Luckassen este destul de valoros pentru a face pasul în Turcia şi i-a plătit ”Regelui” 800.000 de euro pentru acesta.

Din păcate pentru club şi jucător, olandezul nu a marcat niciun gol în Turcia, în jumătate de sezon, iar, după un împrumut la Sepsi, a fost lăsat liber de contract.

Sursa citată susţine că cele două părţi ar fi demarat deja negocierile şi că Luckassen are avea ”şanse importante” de a juca în Bănie în acest sezon.

Afla mai multe despre: kevin luckassen 

viewscnt
Articole similare