Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primăria Bucureşti, buget uriaş pentru o echipă din Capitală. Nicuşor Dan: ”Există susţinerea mea şi a Consiliului General”. EXCLUSIV

Primăria Bucureşti, buget uriaş pentru o echipă din Capitală. Nicuşor Dan: ”Există susţinerea mea şi a Consiliului General”. EXCLUSIV

Special

Comentarii

Autorităţile locale din Capitală susţin financiar cu nu mai puţin de 3,5 milioane de euro o echipă din Bucureşti.

CSM Bucureşti se bucură în continuare de o susţinere energică din partea autorităţilor locale din Bucureşti.

Nicuşor Dan susţine că situaţia financiară a echipei a fost rezolvată şi, spre deosebire de alţi ani, clubul este mult mai stabil din acest punct de vedere.

Buget uriaş pentru CSM Bucureşti. Nicuşor Dan: ”Dovadă este campania de transferuri avută”

Venirea lui Nicuşor Dan la Primăria Bucureşti, în octombrie 2020, a ridicat semna de întrebare faţă de susţinerea de care o să mai aibă parte CSM Bucureşti.

Actualul edil a început atunci o campanie de reducere de cheltuieli, în contextul în care situaţia financiară a Primăriei Bucureşti era dezastruoasă.

Totuşi, CSM Bucureşti se bucură în continuare de o susţinere financiară consistentă. Nicuşor Dan susţine că echipa are parte de tot suportul autorităţilor locale şi, spre deosebire de alţi ani, situaţia financiară a clubului este mult mai stabilă.

Doar pentru echipa de handbal feminin, Nicuşor Dan susţine că autorităţile locale au fost de acord să aprobe un buget de 3,5 milioane de euro. Este un buget mare pentru o echipă de handbal feminin, comparabil cu cele ale echipelor din Liga 1, din partea inferioară a clasamentului.

”Am discutat, când am preluat mandatul, cu consilierii generali şi această susţinere există. Am găsit în momentul în care am venit... Erau foarte multe datorii neplătite, sportivele erau neplătite de 3 luni.

Am încercat să aducem o susţinere financiară şi, în momentul de faţa, am îmbunătăţit faţa de tot ce înseamnă piaţa handbalului feminin, imaginea pe care clubul o are. Ca dovadă, campania de transferuri avută.

Există susţinerea mea şi a Consiliului General pentru acest club, pentru că este o invitaţie la sport, în special pentru tineri şi o bună imagine pentru Bucureşti.

Pentru moment am alocat bugetul din 2021 şi bugetul din 2020, cu menţiunea că l-am şi plătit. Bugetul echipei femin de handbal e în jur de 3,5 milioane euro”, a declarat Nicuşor Dan pentru Orange Sport.

Printre altele, CSM Bucureşti le-a transferat în această pauză pe Kalidiatou Niakate (de la Brest, jucătoare în naţionala Franţei), Evelina Eriksson (de la Vipers, joacă în naţionala Suediei), pe Crina Pintea (Gyord, joacă în naţionala României) şi pe Grace Zaadi (Metz, jucătoare din naţionala Franţei).

Afla mai multe despre: nicusor dan 

viewscnt
Articole similare