Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Victima” lui Omrani! Primul fotbalist care e OUT de la FCSB după ce a sosit la Bucureşti ”febleţea lui Gigi”

”Victima” lui Omrani! Primul fotbalist care e OUT de la FCSB după ce a sosit la Bucureşti ”febleţea lui Gigi”galerie foto

FCSB

Comentarii

Billel Omrani (29 de ani) a fost transferat într-un final de FCSB, după ani buni în care Gigi Becali l-a admirat de la distanţă. Venirea francezului la Bucureşti va avea şi o ”victimă”: unul dintre jucătorii de atac ai vicecampioanei are şanse de a părăsi clubul.

La începutul perioadei de mercato, Gigi Becali şi MM Stoica afirmau că FCSB va transfera doar fundaşi centrali şi că va completa în rest lotul cu jucători din propria pepinieră.

Plecările lui Vinicius şi Andrei Miron şi accidentarea gravă a lui Cristea nu puteau fi suplinite doar folosind academia, astfel că au sosit la club Joyskim Dawa, Joonas Tamm şi Rachid Bouhenna.

Însă, după un început foarte modest de sezon, Gigi Becali s-a decis să ”spargă banca”. Motivat şi de vânzarea lui Florin Tănase şi încrederea că echipa sa va prinde grupele Conference League, latifundiarul a investtit peste cinci milioane de euro în transferuri.

Pe lângă cei trei stopperi au mai sosit la club trei atacanţi, trei mijlocaşi centrali, dintre care unul a plecat, un fundaş lateral şi David Miculescu, al cărui post nu e încă definit.

Toate acestea veniri înseamnă că ar trebui să aibă loc şi câteva plecări, iar Spot Media anunţă că Andrei Dumiter (23 de ani) a intrat pe lista neagră a patronului.

”Victima” lui Omrani

În prezent în vacanţă, întrucât este accidentat, atacantul sosit de la Sepsi a marcat trei goluri în 22 de apariţii la Bucureşti, adevărul fiind că nu a primit foarte multe şanse.

Aşadar, acum că a venit ”febleţea lui Gigi” la FCSB, jucătorul de 23 de ani are şanse minime să mai prindă nu doar primul 11, ci şi lotul.

"Asta a fost febleţea lui Gigi. De ani de zile s-a chinuit să-l ia şi, acum, dacă tot a avut ocazia, l-a luat. Eu zic că o să fie bun Omrani. Şi Miculescu la fel! O să fie excepţional şi Copmagno!", spunea MM Stoica despre Omrani, la Orange Sport.

Cumpărat de la Sfântu Gheorghe pentru 350.000 de euro, este greu de crezut că Gigi Becali va reuşi să îşi recupereze banii pentru fotbalistul transferat în urmă cu doar un an.

Încă o ”victimă” a lui Billel Omrani va fi şi Ianis Stoica (19 ani), dar speranţele clubului de la acesta nu s-au năruit precum în cazul Dumiter.

Afla mai multe despre: andrei dumiter 

viewscnt
Articole similare