Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Perla" nu a convins şi sare din schemă! OUT de la FCSB: transferul lui Omrani, fatal!

"Perla" nu a convins şi sare din schemă! OUT de la FCSB: transferul lui Omrani, fatal!

FCSB

Comentarii

O "perlă" de la FCSB sare din schemă şi e out din echipă după transferul lui Billel Omrani (28 de ani). Gigi Becali i-a adus, în ultimele săptămâni, pe Andrea Compagno şi Billel Omrani, iar Ianis Stoica (19 ani) va lua loc pe banca roş-albaştrilor.

Transferurile făcute de Gigi Becali în ultimele săptămâni, Billel Omrani şi Andrea Compagno, îi pot fi fatale unei "perle" pe care patronul FCSB visa să obţină mulţi bani.

"Perla" nu a convins şi sare din schemă! OUT de la FCSB: transferul lui Omrani, fatal!

FCSB a avut cea mai importantă campanie de achiziţii din ultimii ani, în care a cheltuit mulţi bani pe jucători precum David Miculescu şi Andrea Compagno, dar l-a adus gratis pe Billel Omrani, cvintuplul campion al României cu CFR Cluj. Postul de atacant s-a aglomerat foarte tare, FCSB avându-i la dispoziţie şi pe Bogdan Rusu sau Andrei Dumiter.

Nicolae Dică are foarte multe variante pentru atac, iar una dintre "perlele" lui Gigi Becali e OUT din echipa FCSB. Ianis Stoica, fotbalist care am marcat goluri importante pentru FCSB în sezonul trecut, va lua loc pe bancă după transferurile făcute de "roş-albaştri".

"Perla" lui Gigi Becali a primit şanse importante în startul sezonului, dar n-a reuşit să profite de ele. Nu a dat randament, nu a marcat şi, astfel, nu va mai fi titular. Ianis Stoica va reveni la statutul de "armă secretă", la fel cum a fost în sezonul trecut.

Ianis Stoica a jucat 11 meciuri pentru FCSB în debutul acestui sezon, în toate competiţiile, şi nu a reuşit să marcheze sau să paseze decisiv.

Spre deosebire, sezonul trecut, Ianis Stoica a marcat nouă goluri şi a livrat cinci pase decisive venind mai mult de pe banca de rezerve. În 34 de meciuri din toate competiţiile, Stoica a strâns 1.274 de minute.

Mihai Stoica: "Ianis Stoica e necopt, a avut o grămadă de ocazii"

Mihai Stoica a spus că Ianis Stoica e "necopt" şi că "poate e doar să vină de pe bancă" pentru moment: "Ianis Stoica, venind de pe bancă, anul trecut, a marcat multe goluri. Acum, de la început, a avut o gramădă de ocazii, dar nu a reuşit să marcheze. E necopt, încă, la 19 ani, poate că e doar să vină de pe bancă, să nu înceapă. Acum cu Compagno", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: ianis stoicafcsbmihai stoicabillel omraniandrea compagno 

viewscnt
Articole similare