Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Rapid este de neoprit. Revenire importantă în Giuleşti

NEWS ALERT | Rapid este de neoprit. Revenire importantă în Giuleşti

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti va juca în etapa a 11-a a Ligii 1 pe teren propriu cu CS Mioveni, sâmbătă, de la ora 21:30.

NEWS ALERT | Rapid este de neoprit. Revenire importantă în Giuleşti

În a 10-a etapă a Superligii, Rapid a suferit a treia înfrângere a sezonului, după ce a fost învinsă de FC U Craiova, scor 1-0, în urma unui gol marcat de Sekou Sidibe.

Acum, giuleştenii se pregătesc de duelul cu CS Mioveni, unde Rapid va beneficia de o revenire importantă, după ce Adi Mutu a primit acordul medicilor pentru a se întoarce la antrenamentele echipei.

Pe canalele oficiale de comunicare, clubul giuleştean a confirmat că ”Briliantul” a preluat din nou conducerea echipei, după câteva zile în care a fost nevoit să se recupereze după operaţie.

Înaintea meciului cu CS Mioveni, rapidiştii au mai primit o veste grozavă după prezenţa lui Adrian Mutu. Jakub Vojtus a revenit la antrenamente, după ce a fost ţinut în afara terenului de o accidentare în ultima vreme.

”Tot mai puternici. Jakub Vojtus a reintrat în programul de antrenament, după accidentarea suferită în prima etapă, la meciul cu CFR Cluj!”, a transmis Rapid, pe Facebook.

  • 12 minute a bifat Jakub Vojtus la Rapid în acest sezon.

După înfrângerea cu FC U Craiova, Rapid a pierdut primul loc în clasament, dar se află în continuare la egalitate de puncte cu liderul Farul Constanţa, amândouă reuşind să atingă borna 21 după 10 etape.

 Rapid este de neoprit. Kevin Luckassen, noul jucător al celor de la Rapid

"Sunt foarte fericit să fiu aici. Ştiu că Rapid este un club mare, cu unii dintre cei mai frumoşi fani din România. Am văzut suporterii, sunt fanatici, e o atmosferă nebună. Am vorbit cu o parte dintre băieţii de aici, îi cunosc foarte bine.

Atunci când Rapid şi-a arătat interesul pentru mine mi-am dorit să vin să joc pentru Rapid, este o echipă minunată. Este important să ne menţinem la nivelul la care suntem, să ne calificăm în Play-Off, iar acolo nu ştii niciodată ce se poate întâmpla", a spus Kevin Luckassen, conform paginii oficiale de Facebook a celor de la Rapid.

Rapid l-a transferat pe Kevin Luckassen. Primele declaraţii ale atacantului: ”Este o echipă minunată”

Afla mai multe despre: rapidjakub vojtus 

viewscnt
Articole similare