Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barca, BOOM: "perla" semnează până în 2026! Anunţ de ULTIMA ORĂ înaintea meciului cu Bayern

Barca, BOOM: "perla" semnează până în 2026! Anunţ de ULTIMA ORĂ înaintea meciului cu Bayern

FC Barcelona

Comentarii

Gavi (18 ani), "wonderkidul" Barcelonei, semnează un nou contract pe Camp Nou: până în 2026, cu o clauză de reziliere de un miliard de euro.

La capătul unei perioade lungi de negocieri, Barcelona i-a pregătit noul contract lui Gavi, tânărul fotbalist promovat din La Masia, celebra academie a catalanilor. Fabrizio Romano a anunţat, marţi, că Gavi se pregăteşte să-şi pună semnătura pe noua înţelegere cu clubul.

"Semnează!". Gavi, contract până în 2026 la Barcelona, clauză de 1 miliard de euro!

Negocierile dintre Gavi şi Barcelona durează deja de ceva timp şi, în ciuda unor alte oferte venită de la cluburi din Premier League şi de la Bayern, fotbalistul a luat în considerare doar oferta catalanilor. Fabrizio Romano a anunţat, marţi, că Gavi urmează să semneze noul contract în curând.

Potrivit sursei citate, noul contract al lui Gavi cu Barcelona va fi până în 2026 şi va avea o clauză de reziliere de 1 miliard de euro. Acum o lună, Gavi a împlinit 18 ani şi va semna primul său contract de profesionist, astfel că va fi înregistrat la prima echipă a catalanilor.

"S-a făcut! Semnează", a anunţat Fabrizio Romano. Barcelona îi va îmbunătăţi şi salariul lui Gavi în noul contract.

Noua înţelegere dintre Barcelona şi Gavi va deveni oficială "în curând". '

Cluburi din Premier League, cum ar fi Chelsea, dar şi Bayern, l-au dorit pe Gavi, însă mijlocaşul central nu a dorit să asculte alte oferte în afara de cea a Barcelonei.

De când a fost promovat la prima echipă a Barcelonei, de Ronald Koeman, Gavi a strâns 53 de meciuri, două goluri şi şase pase de gol. În actuala stagiune, Gavi a strâns şase meciuri, dar n-a marcat şi nu a oferit pase de gol.

  • 60 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Gavi în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gavicontractbarcelonacontract gavigavi barcelona 

viewscnt
Articole similare