Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacantul ”dat afară” de FC U Craiova şi-a găsit echipă! Impresarul său a confirmat transferul: ”Semnează pe doi ani, cu salariu foarte bun”

Atacantul ”dat afară” de FC U Craiova şi-a găsit echipă! Impresarul său a confirmat transferul: ”Semnează pe doi ani, cu salariu foarte bun”

FC U Craiova

Comentarii

Plecat de la FC U Craiova la finalul acestei perioade de mercato, Claudiu Bălan (28 de ani) şi-a găsit o nouă echipă. ”Dat afară” de fanii echipei, din cauza atacurilor constante pe care le primea pe reţelele de socializare, vârful va evolua în afara României pentru prima dată în carieră.

Claudiu Bălan a petrecut ultimele cinci sezoane alături de FC U Craiova, însă a fost nevoit să plece în această toamnă, ”dat afară” de fanii echipei oltene.

Atacurile constante ale acestora pe reţelele de socializare alături de venirile lui George Ganea, Jibril Ibrahim şi Vladislav Blănuţă au făcut ca atacantul să plece din Bănie.

Bălan s-a destăinuit în legătură cu motivele din spatele despărţirii sale de FC U Craiova şi şi-a cerut scuze suporterilor că nu a putut contribui mai mult decât cele opt goluri marcate în Liga 1.

Aşadar, jucătorul de 28 de ani şi-a făcut bagajele şi a plecat din România, urmând să semneze cu Giannina, formaţie care se află pe locul al nouălea în prima ligă a Greciei, după patru etape.

Impresarul său, Florin Manea, a anunţat transferul şi a dezvăluit că Bălan va semna un contract valabil pe doi ani cu echipa elenă, pe un ”salariu foarte bun”.

Atacantul ”dat afară” de FC U Craiova şi-a găsit echipă

Ne-am înţeles cu Giannina. Sunt cu jucătorul aici. Urmează să facă în scurt timp vizita medicală şi să semneze un contract valabil doi ani de zile, cu un salariu foarte bun”, a declarat impresarul Florin Manea pentru Sport Bull.

Campionatul Greciei funcţionează foarte similar cu cel al României. Din cele 14 echipe din Super League, şase se califică în play-off, iar restul în play-out. Singura diferenţă importantă este că punctele nu se înjumătăţesc.

În ultima stagiune, Giannina a reuşit să se claseze pe locul al şaselea şi să prindă astfel play-off-ul, dar nu a putut face faţă elitei fotbalului grecesc.

În 10 partide din play-off, noua echipă a lui Claudiu Bălan a reuşit să însumeze o victorie, trei remize şi şase înfrângeri, clasându-se în final pe acelaşi loc ca la sfârşitul sezonului regular, al şaselea.

Atacantul român ar putea debuta la noua formaţie într-un duel cu unul dintre ”granzii” fotbalului grecesc. Panathinaikos.

Afla mai multe despre: claudiu bălan 

viewscnt
Articole similare