Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Niţă, OUT de la Sparta Praga! Cehii au confirmat oficial transferul înlocuitorului său. Ce se întâmplă cu românul

Florin Niţă, OUT de la Sparta Praga! Cehii au confirmat oficial transferul înlocuitorului său. Ce se întâmplă cu românul

Stranieri

Comentarii

Florin Niţă (35 de ani) este la finalul drumului la Sparta Praga, după ce echipa cehă a transferat un nou portar. Titularul naţionalei României nu a mai apărat de 10 luni la echipa de club, iar venirea unui nou goalkeeper înseamnă că, cel mai probabil, acesta nu va mai îmbrăca vreodată tricoul formaţiei sale.

Florin Niţă a fost de departe cel mai bun şi cel mai important jucător al României în ulimii doi ani, însă la echipa de club nu a avut parte de acelaşi succes ca la naţională.

Titular indisputabil după transferul de la FCSB, Niţă a fost scos din poartă în urmă cu 10 luni şi nu a mai fost introdus înapoi între buturi.

Zilele trecute, Sparta Praga a confirmat oficial venirea lui Matej Kovar (22 de ani), sub formă de împrumut, de la Manchester United, acesta luându-i locul lui Niţă în lot.

Aşadar, portarul român are şanse minime de mai continua în Cehia, chiar dacă în urmă cu scurt timp clubul îi transmisese să se pregătească de parcă ar ”juca în mod normal”.

Singura informaţie pe care o am de la club este că trebuie să mă pregătesc ca şi cum aş juca în mod normal. Sunt încă jucătorul Spartei, nu am plecat nicăieri. 

Aştept şansa mea, când antrenorii vor dori să apeleze la serviciile mele”, mărturisea Florin Niţă în urmă cu o lună.

Florin Niţă, OUT de la Sparta Praga

Presa din Cehia a confirmat că Niţă are şanse minime să mai evolueze în acest sezon pentru Sparta şi a punctat că acesta va pleca, cel târziu, în vară, când îi va expira contractul.

Până acum un an, avea locul asigurat în poartă şi era unul dintre jucătorii importanţi ai echipei, dar a existat un moment de cotitură în toamnă, după ce Niţă s-a plâns de statutul său în presa din România.

După eşecul cu Slovacko, scor 0-4, din a doua parte a lunii noiembrie, nu a mai revenit în poartă. Declaraţiile experimentatului portar au stricat relaţia cu clubul, iar bucureşteanul nu a mai prins niciun minut de la acel moment

Şi e foarte probabil ca lucrurile să rămână aşa. Niţă mai are contract până vara viitoare”, au notat jurnaliştii de la iSport.cz.

La 35 de ani, este greu de crezut că Niţă ar mai putea să îşi asigure un contract în afară, astfel că cea mai probabilă destinaţie a sa este Liga 1.

Titularul dintre buturile echipei naţionale a primit şi în această vară o ofertă din România, dar a preferat să nu revină deocamdată.

Afla mai multe despre: florin niţă 

viewscnt
Articole similare