Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul jucător al CFR-ului, la un pas de Premier League! Negocieri avansate cu o echipă din top 4

Fostul jucător al CFR-ului, la un pas de Premier League! Negocieri avansate cu o echipă din top 4galerie foto

Premier League

Comentarii

Demiterea lui Thomas Tuchel a avut un efect domino în Premier League. Plecarea neamţului a făcut-o pe Chelsea să îl ”fure” pe Graham Potter de la Brighton, astfel că ”pescăruşii” sunt în căutarea unui nou antrenor, iar un fost jucător al CFR-ului ar putea fi alesul.

Deşi a reuşit să îi aducă lui Chelsea doar al doilea Champions League din istorie în urmă cu un an şi câteva luni, Thomas Tuchel a fost demis în această toamnă, după un început modest de sezon

Picătura care a umplut paharul pentru tehnicianul neamţ a fost înfrângerea cu Dinamo Zagreb, scor 0-1, care l-a făcut pe Todd Boehly să îl dea afară pe Tuchel şi să îl aducă în locul său pe Graham Potter.

Brighton a încasat o sumă importantă pentru tehnicianul său, dar aceasta ar deveni irelevantă dacă ”pescăruşii” nu îşi menţin statutul de echipă din Premier League, pe care Potter reuşise să îl menţină în ultimii trei ani.

Pe lista lui Brighton s-ar afla mai multe nume, printre care Kjetil Knutsen (53 de ani), actualul tehnician al lui Bodo/Glimt, şi Roberto De Zerbi (43 de ani), liber de contract după despărţirea de Şahtior Doneţk.

Fostul jucător al CFR-ului, la un pas de a ajunge în Premier League

Tehnicianul italian a îmbrăcat tricoul CFR-ului preţ de doi ani pe finalul carierei de jucător şi chiar ar fi fost ofertat să revină în Gruia recent, însă nu a dorit să facă pasul într-un campionat la fel de slab ca al nostru.

Marţi dimineaţa, presa engleză a dezvăluit că De Zerbi urmează să se întâlnească cu oficialii lui Brighton în scurt timp pentru a discuta o posibilă colaborare, fiind aproape de a ajunge la un acord.

CEO-ul Sport Italia, Michele Cristicitello, care este prieten din tinereţe cu fostul jucător de la CFR, a fost primul care a furnziat informaţia, punctând că De Zerbi ar fi foarte interesat să dacă pasul în Anglia.

Se uită la toate meciurile lui Brighton. Dacă clubul confirmă că este cu adevărat interesat, atunci ar accepta să vină”, a dezvăluit Cristicitello, potrivit The Argus.

În timpul petrecut în România, Roberto De Zerbi a reuşit să simtă gustul succesului alături de CFR Cluj, ridicând două titluri şi o Cupă a României.

În prezent, Brighton se află pe locul al patrulea în Premier League, cu 13 puncte după şase etape.

Afla mai multe despre: roberto de zerbi 

viewscnt
Articole similare