Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Următorul antrenor demis din Liga 1? Finanţatorul clubului avertizează: ”Nu e în regulă, trebuie făcut ceva la nivelul conducerii băncii tehnice”

Următorul antrenor demis din Liga 1? Finanţatorul clubului avertizează: ”Nu e în regulă, trebuie făcut ceva la nivelul conducerii băncii tehnice”

Superliga

Comentarii

Aflată pe ultimul loc al Ligii 1, cu nicio victorie după nouă etape disputate, Chindia Târgovişte poate fi în real pericol de a retrograda la finalul sezonului. Din această cauză, finanţatorii clubului iau în calcul înlocuirea antrenorului Adrian Mihalcea (46 de ani).

Odată cu înlocuirea lui Emil Săndoi, Chindia Târgovişte trebuia să intre într-o nouă eră, în care reuşea să practice un fotbal plăcut ochiului şi să obţină rezultate.

Stilul de joc s-a îmbunătăţit clar, dar rezultatele nici vorbă, ba chiar din contră: după nouă etape, târgoviştenii au doar trei puncte, nereuşind să se impună nici măcar o dată.

Finanţată de Primăria Târgovişte şi Consilul Judeţean Dâmboviţa, Chindia este condusă de o asociaţie, care ia toate deciziile în privinţa clubului.

Primarul din Târgovişte, Claudiu Stan, a recunoscut că rezultatele echipei nu au fost cele dorite în această perioadă şi a dat de înţeles că Adrian Mihalcea ar urma să fie înlocuit în pauza pentru meciurile naţionalelor.

O să discutăm cu asociaţii, să vedem ce e de făcut. Nu este în regulă ce se întâmplă cu rezultatele echipei.

Nu ştiu dacă se impune o schimbare la nivel administrativ, dar sigur trebuie făcut ceva la nivelul conducerii băncii tehnice.

Probabil, în pauza pentru meciurile naţionalei, vom lua o decizie”, a declarat primarul Cristian Stan, pentru Gsp.

Următorul antrenor demis din Liga 1?

În schimb, şeful Consiliului Judeţean, Corneliu Ştefan, a punctat că asociaţa trebuie să se întâlnească înainte de a lua orice decizie în privinţa lui Adrian Mihalcea.

Nu conduc eu clubul, suntem o asociaţie. Cine spune asta se ocupă de dezinformări.

Eu nu mă implic în transferuri, în aducerea antrenorului, a directorului sportiv, asta e treaba preşedintelui Ghergu, dânsul s-a ocupat de asta.  

Noi doar îi sprijinim financiar. Chiar acum am dat către club 625.000 lei. Noi tot dăm bani şi rezultate nu sunt! Trebuie să luăm o decizie.

Ne vom întâlni cu asociaţii, cu echipa, cu preşedintele, cu antrenorul, cu directorul sportiv, pentru că trebuie să răspundă şi ei.

Dar nu ştiu când va fi această discuţie”, a adăugat Corneliu Ştefan, potrivit sursei citate.

Deşi se află la Chindia din vară, Adrian Mihalcea încă nu a reuşit să obţină prima victorie la noua sa echipă.

Afla mai multe despre: adrian mihalcea 

viewscnt
Articole similare