Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nouă etape, nicio victorie pentru Chindia. Concluziile lui Adrian Mihalcea după remiza cu UTA: ”Nu avem un lot destul de mare”

Nouă etape, nicio victorie pentru Chindia. Concluziile lui Adrian Mihalcea după remiza cu UTA: ”Nu avem un lot destul de mare”
Comentarii

Sâmbătă, Chindia Târgovişte a disputat partida cu UTA Arad, din a noua etapă a Ligii 1. Deşi a condus, echipa pregătită de Adrian Mihalcea a reuşit să obţină doar un punct, partida încheiându-se cu scorul de 1-1, după ce ”textiliştii” au egalat în ultimele minute.

După patru înfrângeri la rând, Chindia Târgovişte a reuşit să îşi încheie seria neagră cu o remiză împotriva UTA-ei, la Arad, scor 1-1.

Jucătorii pregătiţi de Adrian Mihalcea au condus încă din finalul primei reprize, dar nu au reuşit să ţină de rezultat, Benga egalând pe final de meci.

În urma partidei, tehnicianul Chindiei s-a declarat mai mulţumit decât la precedentele meciuri şi a recunoscut că echipa sa simte multă presiune, fiind în continuare pe ultimul loc.

Mihalcea a punctat că lotul nu este destul de numeros pentru a face faţă programului cu meciuri din trei în trei zile, motiv pentru care ar tot avea probleme fizice jucătorii săi.

Nouă etape, nicio victorie pentru Chindia

Am luat gol în ultimele minute, după ce am condus din nou, poate să fie minusul acestei partide. Dar, ţinând cont de presiune la care am fost supuşi în a doua parte a jocului şi momentele noastre mai puţin bune, până la urmă e un punct câştigat pe un teren pe care echipe mai bune ca noi nu au reuşit să obţină nimic.

Am avut probleme fizice, problemele celor care au ieşit sunt fizice. Am încercat să conservăm acest avantaj.

Dacă eram inspirat în meciurile trecute, astăzi am fi avut mai multe puncte, doar că meciurile trecute am dorit să jucăm în continuare şi pe final am pierdut. Azi am decis să suferim mai mult, să acceptăm că suntem presaţi şi să apărăm acel rezultat de 1-0.

Se simte oboseala, nu avem un lot destul de mare încât să putem să odihnim anumiţi jucători, dar vom recupera. Au făcut un efort considerabil (n.r. jucătorii), au avut o atitudine destul de bună, au apărat până spre final acel punct.

Azi sunt mulţumit, nu că aş fi fost foarte nemulţumit zilele trecute, dar anumite probleme au făcut să nu reuşim să luăm nici măcar un punct meciurile trecute.

Suntem pe ultimul loc, dar am luat acest punct după patru înfrângeri, presiunea nu s-a terminat, dar sperăm meciul următorul să fie prima victorie”, a declarat Adrian Mihalcea.

Afla mai multe despre: adrian mihalcea 

viewscnt
Articole similare