Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se pregăteşte Edi Iordănescu deja pentru plecarea de la naţională? Aspectul care i-a ridicat un semn de întrebare lui Panduru: ”Ştie ceva?” | EXCLUSIV

Se pregăteşte Edi Iordănescu deja pentru plecarea de la naţională? Aspectul care i-a ridicat un semn de întrebare lui Panduru: ”Ştie ceva?” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91, Basarab Panduru a atras atenţia asupra unui aspect care l-a surprins la selecţionerul Edi Iordănescu (44 de ani). Fostul ”tricolor” a recunoscut că i s-a ridicat un semn de întrebare după ce nu l-a mai văzut pe antrenorul naţionalei pe stadioane.

La începutul mandatului său de selecţioner, Edi Iordănescu putea fi văzut etapă de etapă în Liga 1, la mai multe meciuri, chiar şi cele dintre echipe mai modeste.

Tehnicianul de 44 de ani a făcut şi turul Europei pentru a îi urmări pe stranieri şi a afirmat în nenumărate rânduri că are în vizor o multitudine de jucători, cu scopul de a ajuta echipa naţională.

Însă, după umilinţele de la ultima acţiune, Iordănescu jr. a dispărut din tribune. Selecţionerul nu a mai fost văzut la meciuri şi a reapărut abia recent, înaintea pauzei pentru meciurile din Nations League.

Absenţa sa îndelungată de pe stadioane i-a ridicat un semn de întrebare lui Basarab Panduru, care sugerează că Edi Iordănescu ar putea să fi fost informat deja că îşi va pierde postul la finalul lunii.

În acest caz, expertul Orange Sport a speculat că selecţionerul şi-ar putea da mai puţin interesul din această cauză, deşi a punctat că este posibil şi ca acesta să prefere să procedeze astfel acum, să nu mai meargă la majoritatea meciurilor.

Se pregăteşte Edi Iordănescu deja pentru plecarea de la naţională?

Parcă încoace aşa, l-am mai vazut la un meci, două. Dar mi-am pus şi eu semnul ăsta de întrebare, ce se întâmplă cu el, începutul de campionat o fi fost omul, habar nu am, dar nu l-am văzut. La cluburi, unde el avea jucători de văzut. Şi n-a fost. La niciun meci. Cred că ceva nu e în regulă acolo.

Pentru că el din prima etapă trebuia sa meargă la meciurile echipei. Sau poate nu mă intersează ce s-a întamplat atunci şi vreau să văd ultimele patru-cinci meciuri, alea pentru mine sunt foarte importante.

Crezi că e o supărare, crezi că ştie ceva, de face lucrurile în maniera lui, cum vrea el, nu cum ar fi trebuit? Ştie ceva? Ştie că după astea două meciuri se întamplă ceva? Nu ştiu, şi mie mi s-a părut că nu a mai făcut ce făcea înainte”, a declarat Basarab Panduru, la Minutul 91.

Afla mai multe despre: edi iordănescu 

viewscnt
Articole similare