Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sincer, cred că avem nevoie de asta". Cerinţă dinspre FRF pentru jucătorii naţionalei. Ce spun şefii despre selecţioner | EXCLUSIV

"Sincer, cred că avem nevoie de asta". Cerinţă dinspre FRF pentru jucătorii naţionalei. Ce spun şefii despre selecţioner | EXCLUSIV
Comentarii

Oficialul FRF, Vlad Munteanu, a vorbit despre tricolori, dar şi despre selecţionerul Edward Iordănescu, înaintea meciurilor care urmează în Liga Naţiunilor.

Naţionala României, meciuri în septembrie în Liga Naţiunilor

România va disputa în septembrie ultimele două partide din Nations League, pe 23, la Helsinki, cu Finlanda, iar, pe 26, la Bucureşti, cu Bosnia şi Herţegovina.

În urmă cu o săptămână, FRF a publicat pe site-ul oficial lista preliminară de convocări pentru stranieri pentru următoarea acţiune a echipei naţionale.

Vlad Munteanu ştie cum nivelul echipei naţionale ar putea creşte. Fostul fotbalist consideră că misiunea selecţionerului ar fi mai uşoară, dacă mai mulţi tricolori ar evolua la nivel înalt, în primele cinci campionate puternice ale Europei. 

De asemenea, oficialul FRF a comunicat că şefii de la Casa Fotbalului au încredere în actualul selecţioner, în ciuda rezultatelor dezamăgitoare din grupa de Liga Naţiunilor. 

"Sincer, cred că avem nevoie de mult mai mulţi jucători care să livreze în primele cinci campionate (n.r. - ale Europei), pentru a reuşi, automat, la nivel de echipă naţională, să avem rezultatele cu care am fost obişnuiţi.

Încrederea în munca lui Edi Iordănescu este neclintită. Aceste patru meciuri (n.r. - din Liga Naţiunilor) ar trebui să pună bazele pentru ceea ce înseamnă campania de calificare pentru Campionatul European din Germania (n.r. - din 2024)", a declarat Vlad Munteanu pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: vlad munteanuedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare