Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"De asta au grăbit căsătoria". Motivul ascuns al căsniciei Simona Halep - Toni Iuruc. Cine divulgă informaţia majoră

"De asta au grăbit căsătoria". Motivul ascuns al căsniciei Simona Halep - Toni Iuruc. Cine divulgă informaţia majorăgalerie foto

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat oficial în această săptămână în faţa notarului. Ei au lăsat în urmă planurile importante pe care le-au făcut, iar în 2024 ar fi urmat un eveniment care le-ar fi schimbat viaţa celor doi, conform unui apropiat al familiei Halep.

Ce plănuiau Simona Halep şi Toni Iuruc: "De asta au grăbit căsătoria"

Fostul lider WTA Simona Halep a divorţat de Toni Iuruc, cu care era căsătorită de aproape un an. Simona Halep s-a căsătorit civil cu omul de afaceri Toni Iuruc în 15 septembrie 2021. În momentul căsătoriei, sportiva şi omul de afaceri erau împreună de doi ani.

Ei aveau programată căsătoria religioasă în data de 13 noiembrie 2022, la Cazino Sinaia. De altfel, în urmă cu un an, fostul primar din staţiunea montană Buşteni, Emanoil Savin, prieten al familiei Halep, dezvăluia care a fost unul dintre motivele căsniciei dintre Simona Halep şi Toni Iuruc.

Cei doi foşti soţi au avut planuri importante de viitor, dar mai multe disensiuni au apărut în cuplul Simona Halep - Toni Iuruc, care au dus la divorţ, conform surselor Orange Sport. 

Emanoil Savin, care se recomandă un amic al Simonei Halep, a susţinut că mariajul dintre cei doi a fost grăbit, întrucât cei doi au avut un plan bine pus la punct în privinţa familiei. 

Conform Fanatik, În 2024, după ce ar fi încercat să cucerească medalia de aur pentru România la Jocurile Olimpice de la Paris, cuplul urma să conceapă un copil. Simona Halep ar fi urmat să ia o pauză în cariera din tenis şi să se axeze, o perioadă, strict asupra familiei, după titlurile de grand slam cucerite în circuitul WTA. 

De altfel, Simona Halep anunţa entuziasmată că îşi doreşte să fie mamă, în startul mariajului cu Toni Iuruc. 

„Ştiu sigur că îşi doreşte copii. Ăsta a fost un motiv, bineînţeles, de s-a grăbit cu căsătoria. Ea mai are de spus multe în tenisul mondial şi sper ca, la următoarele turnee, să revină în top 10 şi să câştige un Grand Slam în Australia. (…)

Probabil că o să-şi ia o pauză (n.r. dacă rămâne însărcinată), că aşa şi-au luat toate marile tenismene, atunci când au avut un copil. În doi ani o văd înapoi în top 3”, a declarat acum un an amicul Simonei, Emanoil Savin, conform sursei citate. 

După divorţ, Simona Halep ar plănui să părăsească România şi să se mute definitiv într-un oraş din Franţa, care a fermecat-o. 

Galerie foto cu Simona Halep şi Toni Iuruc

 Galerie foto

Afla mai multe despre: simona haleptoni iurucsimona halep toni iuruc divortsimona halep copil 

viewscnt
Articole similare