Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Am aflat motivul divorţului Simona Halep - Toni Iuruc. De la ce a pornit totul

EXCLUSIV | Am aflat motivul divorţului Simona Halep - Toni Iuruc. De la ce a pornit totul

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep şi Toni Iuruc divorţează la aproximativ un an distanţă de momentul în care s-au căsătorit.

Cu doar aproximativ două luni înainte de petrecerea de nuntă, Toni Iuruc a confirmat că va divorţa de Simona Halep.

A fost o veste surprinzătoare pentru toată lumea. Orange Sport a aflat motivul care a dus la această despărţire.

Motivul pentru care Simona Halep şi Toni Iuruc divorţează

Simona Halep şi Toni Iuruc s-au căsătorit în urmă cu aproximativ un an şi atunci şi-au programat petrecerea de nuntă pentru 13 noiembrie 2022, la cazino Sinaia.

Cu aproape două luni înainte de acest eveniment, Toni Iuruc a recunoscut că divorţează, o decizie care a surprins pe toată lumea, deoarece păreau un cuplu fericit.

Orange Sport a aflat însă cum s-a ajuns la această decizie. Cei doi s-au distanţat după ce Simona Halep a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou, în luna martie a acestui an.

Simona Halep a apelat la serviciile fostului antrenor al Serenei Williams din dorinţa de a câştiga încă cel puţin un grand slam şi să revină în vârful tenisului mondial.

Însă cariera i-a afectat viaţa personală. Patrick Mouratoglou i-a transmis că nu mai are nevoie să-şi aducă familia la turnee, deoarece trebuie să rămână total concentrată pe tenis.

Decizia luată de Patrick Mouratoglou a venit ca urmare a ambiţiei acestuia de a o readuce pe Simona Halep în elita tenisului.

În trecut, mama Simonei şi ulterior şi Toni Iuruc erau deseori văzuţi în tribunele pe care Halep juca. În ultima vreme, membrii familiei Simonei au absentat însă.

Această decizie a dus însă şi la tensiuni în familie. Cum Toni Iuruc a fost rugat să nu mai vină la turneele la care participă Simona Halep, cei doi s-au văzut tot mai rar, din cauza calendarului WTA încărcat.

Distanţa le-a afectat astfel relaţia şi tensiunile s-au amplificat până când au căzut de acord că cea mai bună soluţie pentru ei este divorţul.

Ironia sorţii este că Toni Iuruc a fost cel care i-a sugerat Simonei Halep că ar trebui să înceapă o colaborare cu Patrick Mouratoglou.


 

Afla mai multe despre: halep 

viewscnt
Articole similare