Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Divorţul, confirmat de Toni Iuruc: "Am hotărât de comun acord cu Simona Halep să ne despărţim" | BREAKING NEWS

Divorţul, confirmat de Toni Iuruc: "Am hotărât de comun acord cu Simona Halep să ne despărţim" | BREAKING NEWS

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (30 de ani) şi Toni Iuruc (43 de ani) divorţează. Informaţia a fost confirmată de omul de afaceri machidon.

Toni Iuruc a confirmat divorţul de Simona Halep

La un an de când s-au căsătorit civil, Simona Halep şi Toni Iuruc se despart oficial. Anunţul a fost făcut de soţul jucătoarei de tenis.

Conform declaraţiei sale, Toni Iuruc doreşte discreţie şi a susţinut că avocaţii celor doi se vor ocupa de detaliile divorţului. Conform înţelegerii dintre cei doi, Simona şi Toni nu vor împărţi bunuri. 

“Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărţim! Nu mai insistaţi, este ultima mea ieşire publică….De restul se vor ocupa avocaţii în cel mai civilizat mod cu putinţă. Mulţumesc de înţelegere!” a declarat Toni Iuruc pentru Fanatik

În ultima perioadă, Simona Halep şi-ar fi anunţat familia că vrea să se mute în altă ţară, într-un oraş superb

Nunta dintre Simona Halep şi Toni Iuruc ar fi trebuit să aibă loc pe 13 noiembrie 2022. 

Simona Halep şi Toni Iuruc, momente de vis în urmă cu un an

În septembrie 2021, Simona Halep şi Toni Iuruc şi-au spus ”da” într-o ceremonie care a avut loc pe plaja restaurantului Fratelli, din staţiunea Mamaia.

Ulterior, cele peste 300 de persoane care au asistat la cununia civilă au fost invitate la petrecerea care a avut loc în restaurantul Fratelli, locaţie unde naşii cuplului Halep - Iuruc sunt acţionari.

Simona Halep şi Toni Iuruc şi-au invitat prietenii, rudele şi apropiaţii, însă la eveniment au participat şi câteva personalităţi.

Printre invitaţi s-au numărat astfel Ion Ţiriac, Ilie Năstase, Gică Hagi, Gică Popescu, Ciprian Marica, Ionuţ Lupescu sau Florin Răducioiu.

Afla mai multe despre: simona haleptoni iurucdivort simona halep toni iuruc 

viewscnt
Articole similare